New York Pizza bezorgt pizza’s met een bloemkoolbodem damn tasty bij je thuis.

9-7-2019

  • Bloemkoolbodempizza New York pizza´sBloemkoolbodempizza New York pizza´s
  • Bloemkoolbodempizza New York pizza´sBloemkoolbodempizza New York pizza´s
  • Bloemkoolbodempizza New York pizza´sBloemkoolbodempizza New York pizza´s
  • New York pizza vestigingNew York pizza vestiging

Bloemkoolbodempizza’s zijn bezig aan een opmars, maar waren tot nu toe alleen maar in de supermarkt te krijgen in Nederland. New York Pizza bezorgt ze als eerste bij je thuis. Nog nooit at je zo eenvoudig en zo lekker meer groente.

Begin 2018 schreven we al over California Pizza Kitchen (CPK) dat toen in Amerika de ‘Cauliflower Pizza Crust’ introduceerden in al hun vestigingen. Toen waren we benieuwd wanneer een Nederlandse keten zou volgen, ruim 1,5 jaar later dus de eerste!

Bloemkoolbodems zijn hot | minder calorieën, suiker, zout en meer vezels

Voor de bekende pizzaketen reden om ze vast op te nemen in het assortiment. “Met een bodem die voor 37% uit bloemkool bestaat krijg je nét dat beetje extra groente binnen,” zegt Philippe Vorst, CEO van New York Pizza. “De nieuwe bodem is zo ontwikkeld dat hij precies als de originele smaakt. En dat terwijl hij minder calorieën, 40% minder suiker, 60% minder zout en ook nog eens 60% meer vezels bevat. Dat zijn mooie voordelen voor een product dat van zichzelf al lekker en makkelijk is. Bij het ontwikkelen van zo’n nieuwe bodem is het belangrijk dat-ie net zo goed is als de originele bodem. Daar zijn we in geslaagd. Mede doordat we ook deze bodem elke dag vers maken.”

Alle pizza’s verkrijgbaar op een bloemkoolbodem

Uiteraard is de bodem bij alle 203 vestigingen te verkrijgen. Voor slechts 1 euro extra kun je je pizza upgraden met een bloemkoolbodem. Elke pizza is te verkrijgen met een bloemkoolbodem.

Bekijk hier hun promotie video:

 

Website: New York Pizza 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.