Mermaid Latte | Your bright blue morning latte

8-3-2018

De Mermaid Latte-mix van Nutra Organics is gezond en doet het heel goed op Instagram! Deze Mermaid Latte mix wordt ​​gemaakt van een combinatie van zeemineralen, blauwe Spirulina, matcha blauwe vlindererwten bloem, Manuka honing, adaptogene kruiden (zoals winterkers, Ginseng uit Siberië, zoethout en Mariadistel) en Ayurvedische chai-kruiden, zoals gember, kardemom, kaneel, kruidnagel, steranijs, cayennepeper en zwarte peper. Volgens Nutra Organics smaakt deze latte niet als sushi met alle ingrediënten van de zee, maar smaakt het als een pittigere versie van een chai latte. Het poeder om de latte te maken, kan worden gebruikt in allerlei soorten melk, zoals zuivel, soja, amandel of romige kokosmelk.

Mermaid Latte | ‘Instagrammable’ latte

We schreven in 2016 over een Blue Algea latte, dat op dat moment alleen nog maar in Australië verkrijgbaar was volgens een artikel in de Guardian. We konden nu een producent vinden, Nutra Organics. Als je meer wilt lezen over de ingrediënten, bekijk dan hun blog over dit product. Een helder blauwe morning latte is makkelijk te maken: giet 1 – 2 theelepels van het Mermaid Latte-poeder in een beetje warme melk naar keuze en roer, voeg daarna de rest van de warme melk toe. Je kunt het poeder ook toevoegen aan smoothies en om bijvoorbeeld blauw ijs of andere blauwe lekkernijen te maken.

Bij Nutra Organics kun je trouwens ook sachets voor Velvet latte, een rode biet chai infusie kopen waardoor je rode latte kunt serveren. Daarnaast verkopen ze sachets voor Golden Latte met

Website: Nutra Organics

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.