Luggage assistant Gustave at your service in Paris

3-8-2016

Zou jij een bagage assistent gebruiken? We kennen allemaal het probleem: wat doe je met je bagage als je vliegtuig of trein laat vertrekt en je de laatste dag nog in de stad wilt doorbrengen? Of als je heel vroeg aankomt en geen tijd wilt verspillen met je koffer naar het hotel brengen. Waarschijnlijk doen we allemaal hetzelfde: we laten onze koffers achter bij de portier of receptie. Dat kost je tijd: je moet namelijk terug naar het hotel om ze op te halen. Welnu, in Parijs, kun je gebruik maken van ‘Luggage assistant Gustave’! Hij pikt je bagage op in het hotel, verzegelt je koffers en bewaart ze op een veilige plaats tot jij vertrekt. Aan het eind van de dag worden je koffers afgeleverd op het afgesproken rendez-vous punt. Bagage-vrij reizen zodat je uiteindelijk meer tijd hebt om in de stad door te brengen! Het motto van Gustave in Parijs: Keep calm and enjoy your day!

Luggage-assistent

In het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten heb je een high-end service genaamd Luggage-Free, die al je bagage vanaf je huis tot op de bestemming verzorgen. Deze dienst wordt bijvoorbeeld gebruikt door The Leading Hotels of the World, leden krijgen korting. Maar we schreef ook over Travel Light, die hetzelfde doen. Beide diensten bieden dus een uitgebreidere service dan Gustave in Parijs; hij zorgt voor een bagage-vrije laatste of eerste dag in Parijs, zoals de heer en mevrouw F. zeiden: “Dank u Gustave voor deze laatste dag in Parijs, met onze handen in onze zakken. We konden de tijd nemen, en hoefden niet meer terug naar ons hotel! Dus hoeven we voortaan ook geen hotel meer uit te kiezen dichtbij het station!” Gustave houdt zijn gebruikers op de hoogte via SMS en WhatsApp.

Website: Luggage assistant Gustave

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.