Travel light

10-3-2015

Travel light is powered by TNT Express en zij verzorgen het vervoer van je ski’s, snowboard, golfset maar eventueel ook je koffers naar je vakantiebestemming. De bagage wordt thuis opgehaald en staat klaar bij aankomst op je vakantie bestemming.

Travel light als onderdeel van de service aan je hotelgasten

Wij hebben al diverse hotels gezien die hun gasten tegemoet komen in oplossingen voor hun bagage. Zo kun je bij het Grand Hyatt in Melbourne een deel van je bagage opslaan als vaste gast, een service onder de noemer ‘Leave it at Hyatt’. Enkele hotels in skigebieden bieden hun vaste gasten ook de mogelijkheid om hun ski’s en snowboards achter te laten.

Mocht je nu een hotel hebben waarbij gasten regelmatig extra bagage meenemen zoals ski’s of hun eigen golfset, wijs ze dan eens op deze mogelijkheid. Travel Light maakt het uw gasten in ieder geval makkelijker een vlucht te boeken met alleen handbagage. De bagage van de gasten is volgbaar via een track & trace systeem. Op hun website is ook een instructiefilmpje te zien hoe je je bagage zo goed mogelijk inpakt en het verzenden goed laat verlopen.

Website: Travel Light

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.