Lazzarella levert authentieke, duurzame Napolitaanse pizzabodems aan de horeca

26-4-2024

  • Lazzarella pizzabodem voor de horecaLazzarella pizzabodem voor de horeca
  • Lazzarella pizzabodem voor de horecaLazzarella pizzabodem voor de horeca
  • Lazzarella pizzabodem voor de horecaLazzarella pizzabodem voor de horeca
  • Lazzarella pizzabodem voor de horecaLazzarella pizzabodem voor de horeca

De pizza’s die geserveerd worden in de Nederlandse horeca zijn, volgens de eigenaren van Lazzarella, vaak niet vers, niet authentiek Italiaans en niet altijd even lekker. De kant-en-klare pizzaoplossing van Lazzarella biedt horecagelegenheden de mogelijkheid om Authentieke Napolitaanse pizza’s te serveren met minimale inspanning.

Hoewel ze momenteel alleen nog in Napels gemaakt worden, zal de pizza binnenkort in hun pizzeria in Erp worden geproduceerd. Het deeg wordt bereid met verse ingrediënten uit Italië, met de hand uitgerekt en voor 80% gebakken voordat hij wordt verpakt. Met minimale vaardigheden en tijd kan de pizza eenvoudig belegd en kort afgebakken worden. Zo serveer je je gasten moeiteloos en binnen 2 minuten de meest authentieke Napolitaanse pizza’s met de hoogwaardige pizzabodem van Lazzarella.

Leestijd: 1 minuut

De horecaoplossing | Hoogwaardige, kant en klare pizzabodems van Lazzarella

Het meest opmerkelijke deel: de pizza’s van Lazzarella vereisen geen koeling of vriezer. Je kunt ze gewoon op kamertemperatuur bewaren, ze behouden hun versheid gedurende een indrukwekkende periode van drie maanden. Dit opent de deuren naar een geheel nieuwe wereld van mogelijkheden voor horecaondernemers. De pizzabodems van Lazzarella bieden een ideale oplossing voor horecazaken die pizza willen aanbieden zonder het volledige proces te beheren. Door simpelweg de pizza af te toppen, kunnen ze hun gasten een ervaring bieden die dicht bij de originele Napolitaanse pizza ligt.

Hun pizzabodems worden altijd volgens de AVPN-methode gemaakt en bereid, waarbij ze gebruik maken van de officiële werkwijzen uit Napels. Met dit keurmerk garanderen zij een uitstekende kwaliteit van hun pizzabodems.

De reis van de authentieke Napolitaanse pizza’s van Lazzarella

Joep Tiebosch en Igor van den Bergh hebben meer dan tien jaar ervaring in het bereiden van authentieke Napolitaanse pizza’s. De reis van Lazzarella, voorheen bekend als Mario & Luigi, begon uit een diepe ontevredenheid over de kwaliteit van pizza’s in Nederland. Wat begon als een kleine onderneming in de achtertuin, groeide uit tot een bloeiend bedrijf met 700 catering events per jaar, workshops, een pizzaschool en een eigen pizzeria in Erp, ook wel bekend als het kleine Napels.

Bij Lazzarella streven ze naar het verrijken van Nederland en België met een stukje Italiaanse dolce vita. Dit jaar zullen ze als één van de weinige Nederlandse horecagelegenheden het AVPN-keurmerk (Associazione Verace Pizza Napoletana) in ontvangst nemen. De introductie van hun duurzame pizzabodems markeert een volgende stap in hun missie.

Voor meer informatie over hun (voorgebakken) Napolitaanse pizza’s, kan je bellen naar 0413 288 647 of mailen met Coen@lazzarella.nl.

 

We schreven in juni 2021 over La Base Pizza dat als eerste in Nederland onderscheiden werd met het keurmerk van de Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN) voor elektrische ovens.

Website: Lazzarella

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.