Koffie met…….

8-6-2016

Koffie met……. havermout? Koffie met koekjes die je kunt dippen in chocoladesaus? Een kopje speciaal ontworpen om je donut op warm te houden? Espresso met ijsblokjes? Het bestaat allemaal.

We schreven al eerder over originele zoetigheden bij de koffie. Maar ondertussen zijn we er weer een aantal tegengekomen die we jullie graag laten zien!

Koffie met……. je ontbijt erin?

Wat denk jij van een oatmeal latte???? Juist ja, een latte waarin de havermout zacht wordt met een dubbele espresso erin! Geen koffie meer bij je ontbijt maar erin!! Er zijn een heleboel varianten op te bedenken. We kwamen op youtube ook varianten met Matcha thee tegen.

Koffie met……. droge koekjes en chocolade dipsaus

We hebben er wel eens eerder over geschreven, het koekje bij de koffie! In dit artikel weer een paar inspirerende voorbeelden. Zo kregen we in Rome, van die heerlijk droge koekjes met een beetje gesmolten chocola, blijf daar maar eens vanaf!

Koffie met……. Een koekje er boven op!

Er zijn mensen die hun stroopwafels eerst warmen op hun koffie of theekop en voor die mensen is deze koffiekop ontworpen! De ‘best morning ever coffee mug’, de Amerikanen leggen hierop hun donut of chocoladekoek!

En als we het dan toch over koffie hebben……

Wij zouden graag de koude espresso op meer menukaarten in Nederland zien! Gewoon lekker een koude espresso met ijsklontjes. Het wordt in het zuiden van Europa overal geserveerd en je hebt de ingrediënten, espresso en ijsblokjes, allemaal al in huis!

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.