Kitchen Manager van Horeko | introductie van printer met in water oplosbare labels

13-7-2020

  • Printer met in water oplosbare labels van Horeko

Horeko uit Amersfoort introduceert een printer in combinatie met in water oplosbare labels. Deze labelprinter is direct aan te sluiten op Kitchen Manager, het keukenmanagementsysteem van Horeko. Dit levert keukenpersoneel tijdswinst, HACCP-verantwoord werken en gemak op. “Het is ideaal. Onze bakjes komen zonder lijmresten uit de spoelmachine. Ook ons hygiënebureau vindt het top”, vertelt Patrick van Velzen, chef-kok bij hotel-restaurant Nobel in Ballum.

Het is een tijdrovende en lastige klus voor keukenpersoneel: (houdbaarheids) labels of zelfs schilderstape van bakjes verwijderen voordat deze de spoelmachine ingaan. Mooi dat dit niet meer hoeft met de Kitchen Manager! Het systeem van in water oplosbare labels bestaat al wat langer, we schreven er in 2018 al over.

Leestijd: 1 minuut.

In water oplosbare labels bij de Kitchen Manager

“Met onze printer in combinatie met in water oplosbare labels die is aangesloten op Horeko Kitchen Manager, ben je van al het gedoe af”, vertelt Marvin van Dongen, CEO van Horeko. De leverancier van software-oplossingen staat bekend als een innovatief bedrijf dat graag meedenkt met haar klanten. “We ontwikkelen continue nieuwe tools, features en hardware om werken in de horeca gemakkelijk te maken.”

Met 1 druk op de knop

Dankzij de nieuwe labelprinter heeft keukenpersoneel met 1 druk op de knop duidelijke labels met productnaam, productie- en weggooidatum, productietijd en door wie het geprint is. Het werken met geprinte labels voor het vastleggen van de houdbaarheid, allergenendeclaratie, invries- en ontdooidatum vergemakkelijkt efficiënt en HACCP-verantwoord werken in horecakeukens. Deze labels druk je gemakkelijk af via het touchscreen in je keuken en zijn direct gekoppeld aan de recepten die in Kitchen Manager staan. Zo weet je als kok zeker dat de gegevens op het label accuraat zijn.

“Het is ideaal. Onze bakjes komen zonder lijmresten uit de spoelmachine. Ook ons hygiënebureau dat elke maand langs komt, vindt het top”, vertelt Patrick van Velzen, chef-kok van hotel-restaurant Nobel in Ballum. Hij heeft de labelprinter naar volle tevredenheid getest.

 

Hygiënisch en efficiënt

Naast hygiënisch zijn de oplosbare labels voor het keukenpersoneel efficiënt: “Onze afwasser hoeft de bakjes alleen maar in de spoelmachine te zetten en na een spoelbeurt is het bakje schoon en hoeft hij geen lijmresten meer te verwijderen.” Bovendien blijven er geen resten in het zeefje van de spoelmachine achter en dat voorkomt verstoppingen. De afwasser werkt hierdoor efficiënter. Daardoor bespaar je arbeidstijd en -kosten. Nog een pluspunt is dat de labelprinter gekoppeld is aan het keukenmanagementsysteem van Horeko: Kitchen Manager. “Dat is precies waar we naar op zoek waren. Je kunt zo alles in een keer regelen. Op het moment dat we bij Horeko aanklopten, waren ze net met deze ontwikkeling bezig dus hebben we gevraagd of we testbedrijf mochten zijn.”

Gratis en vrijblijvende demo

Horeko is een leverancier van software-oplossingen voor de horeca ten aanzien van kostprijsberekening, menu engineering, HACCP, online roosteren en documentbeheer. Met deze tools zoals Kitchen Manager helpt Horeko ondernemers om hun horecazaak meer winstgevend en efficiënt te maken. Via een gratis en vrijblijvende demo van 30 dagen, kunnen horecaondernemers kennis maken met deze software tools. De demo is aan te vragen op de website.

 

Website: Horeko

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.