interactiveSQUASH | Focus on the fun not the burn!

24-3-2017

  • interactiveSQUASH
  • interactiveSQUASH
  • interactiveSQUASH
  • interactiveSQUASH
  • interactiveSQUASH

Hoe sport positief wordt beïnvloed door de nieuwste technologie. interactiveSQUASH laat zien hoe technologie sporters bezig kan laten zijn met de lol en laten vergeten dat ze aan het sporten zijn.

interactiveSQUASH technologie

Het interactiveSQUASH systeem pimpt de standaard squashbanen met functionaliteiten zoals digitale training en spelletjes. De spellen zijn ontworpen om spelers actief te betrekken bij het spel. Spelers kunnen bij dit systeem kiezen uit een enorm aanbod van spellen die je zowel alleen kunt spelen, maar ook samen en zodoende een wedstrijd aangaat. Dit alles met kleurrijke graphics en geluid – je maakt daarbij gebruik van je standaard racket en ballen.

De training modules van interactiveSQUASH beoordeelt spelers en coaches op een nieuwe manieren. Voor de eerste keer, kunnen spelers hun prestaties inzichtelijk maken door statistieken en analyses. De begeleidende smartphone app zorgt dat je de gegevens direct kunt bekijken, je kunt dus direct het effect zien van je squash prestaties.

De trainingsmodule

De trainingsmodules van interactiveSQUASH zijn ontworpen om vaardigheden en technieken aan te scherpen, voor betere squash skills. Spelers ontvangen visuele signalen, feedback en audio-instructies tijdens deze trainingsmodules. De spelers krijgen ook real-time feedback en een beoordeling van hun prestaties.

De spelmodule

Ontworpen om van het squashen te genieten met meerdere, leuke, boeiende levels, graphics en geluiden. Ze zijn gemaakt op basis van het motto ‘Focus on the fun not the burn’. Het resultaat; plezierige en boeiende, op sport, gebaseerde trainingen. Sommige games vertellen een verhaal, anderen proberen je als squash speler een nieuwe stijl aan te leren – alle spellen zorgen ervoor dat de squashspeler terug blijft komen.

Interactive klimwanden

In oktober 2016 schreven we al over het op een leuke manier gebruiken van technologie bij een klimwand. Interactieve technologie zal de komende jaren steeds meer zijn intrede in het normale leven doen. Benieuwd naar de nieuwste technologie in de toekomst? Blijf ons volgen en we zullen je inspireren met artikelen over de nieuwste technologieën/ideeën in de wereld!

Website: interactiveSQUASH

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.