Instagram trend | #coffeeinacone

27-9-2016

  • Facebook: thegrindza

Latte art tot in perfectie, cappuccino geserveerd in een ijshoorntje! Dayne Levinrad is werkzaam bij The Grind Coffee Company in Johannesburg (Zuid-Afrika). Hier ontwikkelde hij één van dé Instagram-trends van dit moment: coffee in a cone. We schreven er al over in de ‘trends in het kort van week 21‘ maar met het maken van onze verzameling ijstrends vonden we dat #coffeeinacone toch zijn eigen artikeltje verdient.

#coffeeinacone

Begin januari plaatste Dayne Levinrad zijn eerste koffie in een ijshoorntje met chocolade op Instagram, waarna maar liefst 1 miljoen foto’s werden geüpload met de hashtag #coffeeinacone. Hij heeft een patent op het hoorntje wat dus via hem te bestellen is. Bekijk op het Instagram account @coffeeinacone maar eens hoe leuk het is om een latte of cappuccino op deze manier te serveren in een ijssalon.

De espresso zou je dan in een ijsbakje kunnen serveren, kijk voor een voorbeeld maar eens op deze link naar de website van Refinery29.

Website: The Grind Coffee Company

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.