Hometown Coffee & More in Den Haag komt terug met een plus!

21-11-2019

  • coffee bar Hometown is back with a plus
  • coffee bar Hometown is back with a plus
  • coffee bar Hometown is back with a plus
  • coffee bar Hometown is back with a plus

De befaamde coffee bar Hometown gelegen aan het Buitenhof in Den Haag is na een metamorfose klaar voor de toekomst. Het intieme interieur met vintage elementen is in ere hersteld, de liefde voor de koffie is gebleven. Het concept is echter uitgebreid met bijzondere drankjes waardoor deze unieke plek binnenkort ook uitermate geschikt is voor een borrel in het begin of later op de avond. Daarnaast kun je er vanaf 12 december ook terecht om bordspelletjes te spelen.

We spotten met enige regelmaat cafés waar je uit een enorm aanbod bordspelletjes kunt kiezen, bij Randolph Pub Ludique Quartier Latin in Montréal kun je zelfs kiezen uit meer dan 1.500 spellen! Nieuw bij Hometown in Den Haag is dat zij naast hun koffie assortiment nu ook uitbreiden met + beer en + Booze. Een potje ‘Mens erger je niet’ wordt een stuk levendiger als je er een biertje bij drinkt!  

Coffee+ bij Coffee bar Hometown

Hometown Coffee & More kenmerkte zich als heerlijk koffie- en werkspot. In de vernieuwde Hometown Coffee + kan je vanaf 12 december 2019 ook terecht voor een borrel en het spelen van bordspelletjes. Het assortiment is uitgebreid met stoere craftbeers (+ Beer) uit blik en een speciaal geselecteerd gedistilleerd drankenassortiment (+ Booze).

Hometown Coffee + is een concept van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling en bevindt zich naast een andere zaak uit de horecaportfolio: STAN&CO Den Haag.

Website: Hometown Coffee & More

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.