Hilton biedt hardlooproutes in spraakgestuurde hardloop-app RunGo

12-10-2021

  • Hilton Hotels - RunGoHilton Hotels - RunGo

Alhoewel het geen nieuwe trend meer is, blijft het interessant om te zien dat we regelmatig samenwerkingen zien tussen hotels en hotelketens en hardlooporganisaties en -apps. En soms is de technische aanpassing in de app inspirerend. Wij kunnen ons voorstellen dat een spraakgestuurde hardloop-app werkt!

Dit keer is Hilton een exclusieve samenwerking aangegaan met de spraakgestuurde hardloop-app RunGo. Voor 7 hotels in Nederland zijn er drie op maat gemaakte routes gecreëerd met de thema’s hardlopen, sightseeing en mindfullness. Voor hotelgasten zijn de routes ideaal om de dichtstbijzijnde bezienswaardigheden te ontdekken en fit te blijven. Ook buurtbewoners van Hilton kunnen plezier beleven aan de routes omdat zij hiermee hun eigen omgeving op een nieuwe manier leren kennen.

Leestijd: 2 minuten

Hilton biedt hardlooproutes in verschillende afstanden en thema-runs met GPS-kunst

Door de heldere spraaknavigatie kan de gebruiker trainen en tegelijkertijd genieten van bezienswaardigheden in de omgeving, zonder steeds de route te hoeven checken op de telefoon. Elke route is gecentreerd rond één van de hotels. Zodra verbinding is gemaakt met de RunGo app kunnen hardlopers kiezen uit verschillende routes: toegankelijke routes van een paar kilometer, langere sightseeingtours of sportief uitdagende parcoursen. In sommige buurten is het mogelijk de  hardloopkunstroutes van Runbrandt te lopen. Deze GPS-kunstenaar ontwerpt en rent routes die een bepaald dier voorstellen. Zo is er bij Hilton Amsterdam een route in de vorm van een vos.

Deze RunGo-app is handig ter voorbereiding van marathons

Ook voor marathonliefhebbers is de app interessant. Zij kunnen voorbereidingsroutes lopen van bijvoorbeeld de Amsterdam Marathon op 17 oktober en de Rotterdam Marathon op 23 oktober. Deze pre-race run routes bevinden zich op de laatste vijf kilometer van het parcours en de app geeft belangrijke inzichten in je prestaties.

Buitenactiviteiten populairder

Erwin Verhoog, vice president operations, Continental Europe Hilton: “We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om het verblijf van onze gasten te verbeteren. Nu buitenactiviteiten populairder zijn dan ooit, zijn wij verheugd dat wij op maat gemaakte begeleide hardlooproutes kunnen introduceren aan onze gasten.”

Omgeving verkennen en fit blijven

Ook Noah Bloom, Head of Partnerships bij RunGo is enthousiast over de samenwerking. “We vinden het geweldig om samen te werken met een internationaal merk als Hilton. Het is mooi dat hotelgasten hun omgeving kunnen verkennen en tegelijkertijd fit kunnen blijven. Wandelen, joggen en hardlopen in de buitenlucht is de perfecte manier om kennis te maken met een stad. Bij het ontwikkelen van de routes hebben wij ervoor gezorgd dat er opties zijn voor alle capaciteiten en interesses. We bieden routes van drie tot negen kilometer of meer en thema-runs die zich richten op sightseeing,  mindfulness, GPS-kunst en fitness.

Als gevolg van de coronamaatregelen en de beperkingen waardoor sportscholen en andere indoorsportfaciliteiten werden gesloten, is hardlopen over de hele wereld enorm in populariteit toegenomen. Nu binnenlandse en internationale reizen weer zijn toegestaan, kunnen reizigers ook in het buitenland genieten van hun passie voor hardlopen in de buitenlucht.

De begeleide hardlooproutes van Hilton en RunGo zijn beschikbaar bij de volgende hotels: Waldorf Astoria Amsterdam; Hilton Amsterdam; Hilton Amsterdam Airport Schiphol; Hilton Rotterdam; Hampton by Hilton Amsterdam/Arena; DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station; DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen.

Bekijk alle routes in de rungoapp/hilton in je browser of type  hilton.rungoapp.com. in je browser.

Website: RunGo   |    Hilton

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.