Run with Nike | Bij het Four Seasons Hotel in Milaan

11-4-2017

Ga je op vakantie en wil je fit en gezond blijven? Hotelgasten die het Four Seasons Milano hotel bezoeken, kunnen zich nu aanmelden om samen met een professionele Nike coach een rondje rondom Milaan te joggen. De ‘personal running’ sessie is aangepast aan de individuele behoefte, of het nou is om te trainen voor een specifieke uitdaging of gewoon om fit te blijven terwijl je Milaan ontdekt. Perfect wanneer je een dag genoten hebt van de Italiaanse keuken.

Run with Nike

Op aanvraag bij de conciërge en na het invullen van een persoonlijke vragenlijst over je gezondheid, jog gewoontes en ren motivatie, krijgen de gasten een professionele Nike coach toegewezen die samen met hun een rondje door de stad gaat rennen.

Nadat de lengte en de doelen van de run besloten zijn, schetst de Nike Coach een route door de stad. Tijdens de run kom je misschien wel langs culturele bezienswaardigheden zoals de fameuze Duomo of Castello Sforzesco of ren je door de vele ‘onverwachte’ tuinen en groene plekken in Milaan. De jog sessie eindigt met een stretch sessie in de fitnesszaal van het hotel, uitgerust met een loopband, cross trainer, fietsen, krachtapparaten en de exclusieve Omnia 3, perfect voor een multifunctionele training.

Een run met de Nike trainingssessie kunnen tot 48 uur van te voren bij het hotel geboekt worden. De prijs per uur is €90,=.

Four Seasons Hotel Milano

Het Four Seasons Hotel Milano, gevestigd in een klooster gedateerd uit de 15e eeuw op korte afstand van de bekende mode wijk en vlakbij niet te missen bezienswaardigheden, biedt gasten directe toegang tot de levendige cultuur en de levensstijl in Milaan.

Bron: Luxury Launches

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.