Het Amsterdamse Speciaalbierfestival | Brouwerij Homeland X Scheepvaartmuseum Amsterdam

1-2-2024

  • Speciaalbierfestival Brouwerij Homeland X ScheepvaartmuseumSpeciaalbierfestival Brouwerij Homeland X Scheepvaartmuseum
  • Speciaalbierfestival Brouwerij Homeland X Scheepvaartmuseum
  • Speciaalbierfestival Brouwerij Homeland X ScheepvaartmuseumSpeciaalbierfestival Brouwerij Homeland X Scheepvaartmuseum

Op 8 & 9 maart transformeert Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam in een waar paradijs voor fijnproevers van speciaalbieren en avonturiers. Tickets voor het speciaalbierfestival van Brouwerij Homeland X Scheepvaartmuseum Amsterdam zijn nu te koop!

Leestijd: 2 minuten

Culinaire Meesterwerken en vernieuwende speciaalbieren tijdens Brouwerij Homeland X Scheepvaartmuseum Amsterdam

Deze ongekende samenwerking tussen Het Scheepvaartmuseum en Brouwerij Homeland belooft twee dagen vol magische ontdekkingen in de betoverende wereld van vernieuwende speciaalbieren, culinaire meesterwerken, boeiende exposities, livemuziek en eindeloos festivalplezier. Een unieke ervaring op een van de meest iconische locaties van de stad.

Speciaalbierfestival Brouwerij Homeland X Scheepvaartmuseum Amsterdam

Duik in het complete assortiment van Brouwerij Homeland en laat je verrassen door ambachtelijk gebrouwen craftbieren die variëren van fris en fruitig tot robuust en pittig, en alles daartussenin. Verlies jezelf in de smaakexplosies van barrel-aged bieren, wildvergiste bieren en onverwachte juweeltjes zoals bijvoorbeeld het spraakmakende pindakaasbier Donderbus. En exclusief voor dit weekend zijn er de John’s Specials, een beperkte oplage van craftbieren speciaal gebrouwen voor dit festival door een van Homelands meesterbrouwers John.

‘Food For Thought’

Proef, ruik, speel, ontdek en beleef de festiviteiten: van bierproeverijen en spellen tot quizzen en diners met bierarrangement, waar je apart voor kunt reserveren. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt je toegangsticket ook gratis toegang tot Het Scheepvaartmuseum en de betoverende tentoonstelling ‘Food For Thought’ door de lens van de gerenommeerde fotograaf en filmmaker Kadir van Lohuizen.

Onvergetelijke Ervaring | Vol Smaken, Plezier en Dans

Maar dat is nog niet alles! Bij binnenkomst ontvang je een prachtig Bierwerf glas, jouw persoonlijke aandenken aan dit grandioze evenement, om mee naar huis te nemen. Een festival dat alle bemanningsleden, groot en klein, samenbrengt voor een onvergetelijke ervaring.

Dus, roep je vrienden bijeen, bereid je voor op een weekend vol smaken, plezier en dans, en zet koers naar het Brouwerij Homeland x Scheepvaartmuseum Speciaalbierfestival 2024! Het belooft een epische reis te worden die je niet wilt missen. Koop hier je tickets!

Er zijn meerdere brouwers die festivals hebben georganiseerd zoals o.a. Brouwerij De Leckere en bijvoorbeeld Birds Festivalk.

Website: Brouwerij Homeland X Scheepvaartmuseum

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.