Uncovered Festival | Brouwerij De Leckere viert het 25 jarig bestaan

18-8-2022

  • Brouwerij De Leckere 25 jaar - Uncovered FestivalBrouwerij De Leckere 25 jaar - Uncovered Festival
  • Brouwerij De Leckere 25 jaar - Uncovered FestivalBrouwerij De Leckere 25 jaar - Uncovered Festival
  • Brouwerij De Leckere 25 jaar - Uncovered FestivalBrouwerij De Leckere 25 jaar - Uncovered Festival

Op 16, 17 en 18 september zal de Werkspoorhaven in Utrecht omgetoverd worden tot een waar bier-walhalla tijdens het Uncovered Festival. Meer dan 15 verschillende brouwerijen presenteren hier verschillende bieren waar ze het meest trots op zijn. Als gast kan jij de bars van al deze brouwerijen bezoeken en natuurlijk de bieren proeven. Er zijn zelfs speciale ‘beerflights’ ingericht door de organisatie die er voor zorgen dat je verschillende bieren kan proeven in opbouw van smaakintensiteit.

Leestijd: 1 minuut

‘Beerflights’ tijdens het Uncovered Festival

Dit jaar bestaat brouwerij De Leckere 25 jaar en één van de manieren waarop ze dit vieren is het organiseren van een eerste eigen bierfestival. Natuurlijk zijn ook alle bijzondere bieren die ter ere van dit zilveren jubileum te proeven op Uncovered festival. Een van deze series is een vijftal bieren waarmee de geschiedenis van het brouwen wordt gepresenteerd. Naast deze bieren wordt er op dit moment ook hard gewerkt aan de release van een waar boek waarin een tijdreis gemaakt wordt door de historie van het bier. Het festival is natuurlijk ook het perfecte moment om dit bijzondere boek te presenteren.

Naast alle mogelijkheden om te proeven of het boek te scoren is er natuurlijk ook muzikaal vermaak te vinden. Alle drie de dagen zal er een uniek muzikaal programma geprogrammeerd worden. Ook zal het Werkspoor Café zorgen voor een verscheidenheid aan bijpassende gerechten en snacks. Benieuwd geworden naar dit Utrechtse bierfestival? Tickets zijn hier te koop.

We schreven eerder over leuke initiatieven van brouwerij De Leckere

Website: Brouwerij De Leckere & Uncovered Festival

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.