Birds Festivalk | Drie dagen vol natuur, speciaalbier, muziek en activiteiten

15-3-2022

  • FestivalkFestivalk
  • FestivalkFestivalk
  • FestivalkFestivalk

Op 13, 14 en 15 mei vindt Birds Festivalk plaats bij House of Bird – het officiële proeflokaal van Bird Brewery – in het Diemerbos. Het volledige terrein van 5.000m2 wordt voor drie dagen omgebouwd tot een gratis toegankelijk Festivalk voor jong én oud. Verwacht veel muziek, foodtrucks, proeverijen, natuurexcursies, lounge plekken, silent disco, kindertheater, live dj’s, een luchtkussen en veel meer creativiteit!

Update 9 mei: Programma Festivalk op 13/14/15 mei in het Diemerbos is bekend, je kunt het hier bekijken!

Leestijd: 2 minuten

Birds Festivalk | Vieren opening ‘House of Bird’ in het Diemerbos

In 2020 opende House of Bird – het officiële proeflokaal van brouwerij Bird Brewery – tijden de eerste coronagolf de deuren. “Het is voor ons nu de eerste mogelijkheid om die opening echt groots te vieren,” vertelt medeoprichter Rik van den Berg. “Drie dagen lang nemen we iedereen mee in de wereld van Bird. Dat betekent heel veel creativiteit, lekker eten en drinken en van alles te doen.”

Gratis toegankelijk

Het festivalterrein opent alle dagen ’s ochtends om 10.00 uur de poort en is gratis toegankelijk. “Door geen entree te vragen kan iedereen binnen komen lopen, dat voelt heel relaxed en past helemaal bij ons idee van het Festivalk”, onderbouwt medeoprichter Teun IJff. “Je hoeft dus op voorhand niet te boeken, maar voor de vroege vogels is er wel een Early Bird deal via onze site. Dan koop je jouw festivalglas – deze heeft iedereen nodig – en munten met korting én kunnen wij beter inschatten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Een win-win dus.”

Wat kun je verwachten?

De volledige programmering is nog niet rond, in de aankomende weken wordt hierover meer bekend gemaakt. “Er zijn al wel een aantal bijzondere bierproeverijen te boeken in ons brouwlab en binnenkort maken wij verschillende natuurexcursies en een jeugdtheatervoorstelling bekend. Verder is het vanzelfsprekend dat er allerlei barretjes zijn met heel veel speciaalbieren op tap,” licht Ralph van Bemmel toe. “Ook is er alle dagen live muziek, veel foodstands, silent disco, luchtkussen, vogelhuisjes schilderen, hutten bouwen, buitenspelletjes, lounge plekken en nog veel meer. We gaan er echt iets waanzinnigs moois van maken!”

Over het Festivalk

Het Bird Festivalk wordt georganiseerd op het terrein van proeflokaal House of Bird in het Diemerbos. Het opent alle dagen om 10.00 uur en gaat vrijdag en zaterdag door tot 00.30 uur. Zondag 14 mei eindigt het Festivalk om 20.00 uur. Meer informatie is te vinden op hun website.

Website: House Of Bird.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.