Het allereerste 1,5 meter congres| NXT MICE NL

8-5-2020

Over positief oppakken gesproken, Postillion Hotels geeft weer een bijzonder voorzetje! Aangezien er vanaf juni weer bijeenkomsten mogen plaatsvinden, organiseren zij met partners het allereerste 1,5 meter congres ter wereld! Het eerste congres over het ‘nieuwe nu’. Hoe dat er uit gaat zien? Daar willen de hotelketen en hun partners op 2 juni graag samen met jou achter komen! Pre-registratie kan hier.

Het allereerste 1,5 meter congres

Bijzonder om de positieve en reële aanpak van deze keten te zien. Altijd proberen ze oplossingen binnen de marge te vinden die op dat moment door de overheid worden aangegeven. Dus nu een congres op 2 juni met, dit nemen we aan, maximaal 30 mensen. Eerder schreven we al een artikeltje over hun visualisatie van de anderhalvemetereconomie. En in dit artikeltje nog wat meer inspiratie over hoe de keten hun gasten probeerden te entertainen tijdens vergaderingen en in deze crisis te bereiken via hun sociale media.

Tijdens het vergaderen bij deze keten kon je altijd al gebruik maken van een Brain Breaks, waar bij je een keuze hebt uit 5 verschillende breaks. Wat ze gemeen hebben is dat het gezelschap op een onverwacht moment even goed wordt wakker geschut, waarna je met nieuwe energie door kunt met je meeting. Daarnaast serveren ze Brainfood. Alle hotels zijn tot en met 28 mei gesloten en dus is het zaak om het contact te houden met je (potentiele) gasten, het commerciële team is hier echter volop mee bezig via bijvoorbeeld Instagram. Hierop geven ze podium aan medewerkers via #postillionnersaanhetwoord, vaak met hun favoriete quote maar ze geven ook thuiswerk tips.

Website: Postillion Hotels

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.