Visualisatie van de ‘1,5 meter samenleving’ | Postillion Hotel Utrecht Bunnik

10-4-2020

  • Postillion Hotel Utrecht Bunnik - de 1,5 meter samenleving
  • Postillion Hotel Utrecht Bunnik - de 1,5 meter samenleving
  • Postillion Hotel Utrecht Bunnik - de 1,5 meter samenleving
  • Postillion Hotel Utrecht Bunnik - de 1,5 meter samenleving

Erik-Jan Ginjaar legt in een video uit hoe het Postillion Hotel Utrecht Bunnik een visualisatie van de ‘1,5 meter samenleving’ heeft gemaakt voor in hun eigen bedrijf. Dit na aanleiding van de persconferentie van premier Rutte. Zij hebben getracht concreet en optimaal invulling te geven aan deze nieuwe realiteit met nieuwe regels en afspraken en hoe die te vertalen naar de hotel- en congressector.

Visualisatie van de ‘1,5 meter samenleving’ voor het bezoeken van een congres

In de video legt Erik-Jan Ginjaar uit hoe zij de 1,5 meter samenleving visualiseren voor het bijwonen van een congres op de locatie van Postillion Hotel Utrecht Bunnik. Ze hebben gisteren op hun locatie  een eerste visuele impressie van hoe dit eruit gaat zien gemaakt. En dat gaat natuurlijk verder dan de stoeltjes uit elkaar zetten… Hoe gaat de nieuwe routing in het complex eruit zien? Hoe kunnen we blijven netwerken? Hoe richt je lunchbreaks in? Hoe voorkom en pak je rijen aan? Hoe en hoeveel personeel ga je inzetten? Zijn dit er meer om te coördineren of juist minder om contactmomenten te beperken? Meer in het algemeen: waar zou een congrescentrum allemaal rekening mee moeten houden en hoe pak je dit concreet aan?

Bekijk hier de video:

 

 

 

Website: Postillion Hotel Utrecht Bunnik

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.