Google Trips | Zorgeloos op reis

9-11-2016

Google Trips is de nieuwste app van Google. Na Google Maps, Drive, Gmail en je agenda is Google Trips de volgende tool van Google die het leven een stukje makkelijker zou moeten maken. De app moet ervoor zorgen dat wanneer je op reis gaat, alles vlekkeloos verloopt. Van vliegtickets kopen tot aan het meest knusse restaurantje van je bestemming bezoeken.

Google Trips

Het grote voordeel van de app is dat het te gebruiken is zonder internet. Voordat je op reis gaat zorgt de reisapp er namelijk al voor dat alle belangrijke benodigdheden in de app opgeslagen zijn. Hierbij kun je denken aan vliegtickets, het hotel en het vervoer op je bestemming. Daarnaast kun je je ideale reisplan samenstellen. Aan de hand van de bezienswaardigheden die je wilt bezoeken en de tijd die je ervoor hebt laat Google zien wat het ideale plan is. Een groot deel van de informatie vult Google al voor je in, daarnaast neemt google ook ‘must-see’-tips van vrienden en familie mee in het reisplan.

The Localpolitan

Ga je dus binnenkort op reis? Probeer de app eens uit! Daarbij kan The Localpolitan je ook nog leuke tips voor lokale restaurants of hotels geven om tijdens je trip te bezoeken. Via een gepersonaliseerde horeca reisblog ontvang je dan de beste adressen op basis van je voorkeur.

Bron: Google Trips

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.