The Localpolitan, de eerste persoonlijke travel blogger

28-4-2016

The Localpolitan is de nieuwste online horeca service. Initiatiefneemster Leonie van Spronsen draait het blog proces om, gaat dus niet bloggen over de meest geweldige horeca adressen wereldwijd die zij graag bezoekt. Nee, zij schrijft voor iedere bezoeker van The Localpolitan, haar gasten, een gepersonaliseerd horeca reisblog. Handig als je weinig tijd hebt om het internet te doorzoeken maar bijvoorbeeld ook voor horecaondernemers die tijdens hun vakantie, inspiratie voor hun eigen hotel, restaurant of bar willen gaan opdoen!

Hoe werkt het?

Door gebruik te maken van The Localpolitan, ontvangen haar gasten de beste adressen gespot op basis van hun voorkeuren, op elke gewenste bestemming en in alle luxe en prijscategorieën. Of de gast op zoek is naar klassieke adresjes of de meeste bijzondere ervaringen, alles is mogelijk bij The Localpolitan. Door simpele vragen te stellen over de karakteristieken van de gast en zijn of haar voorkeuren kan The Localpolitan adviezen geven die variëren van een culinair creatief ontbijt op de 40ste verdieping van een wolkenkrabber tot een diner in Amsterdam waar je als petit four bij de koffie een ‘bitterbal’ krijgt. Maar ook waar je heen moet voor de meest verse macarons in Parijs of waar je het meest bijzondere diner in Chicago kunt ervaren.

The Localpolitan

The Localpolitan is opgericht door fervent reiziger Leonie van Spronsen, die de mogelijkheid zag om haar liefde voor reizen naar een hoger niveau te brengen met behulp van het medium travel blogging. “De ervaring van het wonen in steden als New York, Parijs en Melbourne gecombineerd met mijn levenslange liefde voor reizen over de hele wereld inspireerde mij om mijn tips en kennis te delen met andere reis liefhebbers” aldus Leonie. “Ik heb al zoveel tijd doorgebracht met het zoeken en bezoeken van de gaafste horeca adressen wereldwijd, nu is het tijd om die kennis te delen met de wereld”. Kijk maar eens op haar Instagram voor foto’s!

Free taste!

Je kunt een bezoek aan The Localpolitan brengen om te kijken uit welke type reisblogs je kunt kiezen. Daarna laat je op het contactformulier de details van je reis weten. Deze gegevens gebruikt Leonie voor je persoonlijke reisblog die je kort daarop ontvangt. En ze geeft een free taste weg: de eerste midweek of het eerste weekend is gratis voor iedereen!

Voorlopig is de site alleen in het Engels beschikbaar. De persoonlijke reisblog wordt natuurlijk wel in het Nederlands aangeleverd.

Website: The Localpolitan

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.