Gezonde maaltijd in een flesje | lunch voor Millennials?

21-11-2016

Ample, een gezonde maaltijd in een flesje, is een nieuw product dat zal worden gelanceerd eind 2016. Een snelle, handige en gezonde lunch voor millennials. De meest succesvolle voedsel campagne op Indiegogo, Ample Meal is voor 735% gefinancierd. Gaat deze startup het lunchen voor millennials veranderen?

Ample Meal | een handige en gezonde maaltijd in een flesje komt naar de werkplek

Opmerkingen over Ample Meal op Indiegogo: ”Best meal replacement drink I have seen and delicious too”, “A time saver”, “A healthy grab and go meal in a bottle”, “A completely balanced, convenient meal replacement for anyone wanting a healthy meal in their daily life”.

In een interessant artikel op PSFK  geeft de Ample Meal oprichter Connor Young inzicht waarom supplementen volgens hem de volgende voedsel trend zijn voor de werkplek. In het kort: hoewel we allemaal haast hebben gedurende de week willen de meeste mensen, vooral millennials wel gezond eten. Meestal betekent dit kiezen tussen thuis een gezonde lunch maken, gebruik maken van gezonde bezorgmaaltijden of de catering services op het kantoor. Maar deze diensten geven geen volledig inzicht in de nutritionele kwaliteit van de gebruikte maaltijd. Ample Meal wel, zij hebben  een voedsel/drank van hoge kwaliteit gecreëerd, op basis van volwaardige ingrediënten, ter vervanging van een maaltijd met een nutritionele mix van macro-en micronutriënten. Interessant voor sporters, maar ook een gezondheidstrend voor een snelle, gezonde lunch achter je bureau. Omdat millennials nu al vaak gebruik maken van supplementen, kan de enthousiaste 735% steun van de crowdsourcing van deze startup weleens een verandering suggereren in de manier waarop we de lunch gaan gebruiken op kantoor.

Bron: PSFK

Website: Ample Meal

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.