Forget black charcoal ice cream | 2018, it’s all about gold: 24Karat gold ice cream!

30-3-2018

  • 24Karat gold ice cream by Snowopolis 4
  • 24Karat gold ice cream by Snowopolis
  • 24Karat gold ice cream by Snowopolis 3
  • 24Karat gold ice cream by Snowopolis 2

Ook zo’n zin in de lente en in lekker een ijsje halen? En als je dan steeds meer ijs tegenkomt op je tijdlijn dan krijg je helemaal zin in de zomer! Recent hebben we 24Karat gold ice cream gespot,  gemaakt door Snowopolis in Anaheim, Californië. Zij serveren een vanille softijsje verpakt in eetbaar goudpapier. Er zijn natuurlijk ook sprays met eetbare goud of zilver, dat maakt het volgens ons nog wat eenvoudiger om dit ‘very Instagrammable’ ijsje te maken!

24Karat gold ice cream

Leuke gimmick en of het lekker is, vragen veel jongeren zich niet eens af, het is ‘very Instagrammable’! Moet je voorstellen al die foto’s die met dit soort ijsjes op het internet staan, een leuke gimmick dus voor de opening van je ijssalon of voor Koningsdag of voor elke dag…..

Bekijk ook even de menukaart van Snowopolis, je kunt er vast wat inspiratie vinden! Wat denk je van enorm veel smaken van Shaved Ice zoals Root Beer Float, Cherry Bubble Gum, Yellow Cake Batter en Mango Margarita. Daarnaast serveren ze Krispy Creme doughnuts gevuld met ijs en kun je kiezen voor ‘Build a Cookie’.

Er circuleren al meer video’s op YouTube met ijs bedekt met goudpapier, bekijk deze inspiratie maar eens uit India.

Website: Snowopolis

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.