Foodsy | Nooit meer in de wachtrij op het station!

9-3-2018

  • Foodsy 1
  • Foodsy 1
  • Foodsy 1
  • Foodsy 1

Met Foodsy is de wachtrij verleden tijd. Met deze app bestel je eten en drinken terwijl je in de trein zit, bij aankomst op het station is de bestelling klaar om opgehaald te worden! Hierdoor mis je nooit meer je trein en kom je nooit meer te laat op je werk, college of bij een afspraak. Skip the line en je bent meteen weer Foodsy! De app wordt komende maanden uitgerold op verschillende stations door Nederland.

Foodsy

Het concept is simpel: vanuit de trein (ergens anders mag natuurlijk ook) geef je via de app je bestelling door. Nadat je een pick-up tijd gekozen hebt en je bestelling betaald is, is het wachten tot je op de afgesproken tijd je bestelling kunt ophalen bij het ‘Foodsy pick up point’, binnen 10 seconden ben je de deur weer uit.

Je kunt inmiddels bij tientallen winkels op verschillende stations je bestelling doen en dit aantal is groeiende. Sam Eerdmans: “Wij hopen vanaf april meer dan 100 winkels live te hebben in de app, daarnaast hebben we al meer dan 200 getekende intentieverklaringen van winkels die graag willen starten met Foodsy.”

Vorig jaar schreven we voor het eerst over de app. Toen was de app nog in testfase en had het nog een andere nam: Fastaway. Bedenkers Sam en Florian en hun team hebben de app de afgelopen maanden goed kunnen testen en de boel kunnen  optimaliseren. Sam: “In november zijn we gelanceerd op Amsterdam Bijlmer Arena met 12 winkels, hierna hebben we Amsterdam-Zuid online gezet met 20 winkels. Inmiddels draaien wij dagelijks rond de 100 orders per dag.” Tijd dus om het concept nu ook op de grotere stations uit te rollen. Het plan is om Foodsy 12 maart online te hebben op Den Haag Centraal, op 3 april volgt Utrecht Centraal en daarna Amsterdam Centraal op 23 april.

De app is te downloaden is zowel Android als IOS te downloaden, hier vind je ook direct de deelnemende stations op. Meer informatie vind je op hun website: www.foodsy.eu

Update 3 september 2018

Na twee jaar ontwikkelen en hard werken is het zover: Foodsy gaat samenwerken met ketens van NS en The Döner Company! Nooit meer wachten op je Julia’s pasta, yoghurt van de Yoghurt Barn en Turkse pizza van The Doner Company en óók nog eens je trein halen! Vanaf deze week kom je Foodsy overal tegen op het station! Er staan in de maand september dagelijks flyer sessies ingepland, samenwerkingen met de reisplanner-app 9292 en een grote samenwerking met Metro, zo ontvangt de gebruiker altijd een korting cadeau voor de eerste bestelling!

Website: Foodsy

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.