Fastaway | Eten & drinken afhalen op treinstations

27-6-2017

  • Horeca plankGrand Central Food Market - CS Den Haag
  • Grand Central Food MarketGrand Central Food Market

Fastaway is een nieuwe app waarbij je eten en drinken in treinstations kunt bestellen en afhalen. De app is een uitkomst voor de drukke treinreiziger, die hiermee lange wachtrijen bij winkels kan vermijden en direct zijn of haar bestelling kan oppikken. Hierdoor mis je nooit meer je aansluiting! De app is nog niet live maar moet wel getest worden, daarom zijn ze nu op zoek naar testers voor station Den Haag Centraal.

Fastaway

Sam Eerdmans en Florian Fermin zijn de bedenkers van deze nieuwe app. Vanuit een schoolopdracht bedachten ze dit idee en inmiddels zijn ze er full time mee bezig. Op dit moment hebben meer dan 250 winkellocaties (onder andere The Doner Company en Eazie) aangegeven de app te willen implementeren tijdens lancering op 4 september dit jaar.

De app werkt makkelijk: je maakt een account aan met je naam of 06 nummer en geeft aan waar je naartoe reist. Vervolgens krijg je een lijst van winkels die meedoen op deze locatie. Zoek je winkel, doe een bestelling, selecteer je ophaaltijd en betaal. Wanneer je dan de trein uitloopt kun je direct je bestelling ophalen en weer doorgaan, geen wachtrijen meer!

Testers gezocht

Omdat de app nog niet live is, zoeken ze bij Fastaway nog testers die weleens in de buurt van Den Haag Centraal komen. De testers kunnen de app in juli testen om zo voor een vlekkeloze start te zorgen in september. Verschillende locaties doen mee als testlocatie waar je gratis kunt bestellen. Het enige wat jij moet doen is (kritische) feedback geven. Meedoen? Stuur je email en het liefst je 06 nummer naar s.eerdmans@fastaway.nl

Testlocaties

In Den Haag kan je bij Chop Chop Fresh Salad een salade afhalen of ga naar Pickles en Wines in de Grand Central Food Market voor een lekkere burger.

Website: Fastaway

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.