Floor17 | Rooftopsjoelen op het Leonardo Hotel Rembrandtpark

15-11-2019

  • Rooftopsjoelen op het Leonardo Hotel Rembrandtpark in Amsterdam
  • Rooftopsjoelen op het Leonardo Hotel Rembrandtpark in Amsterdam
  • Rooftopsjoelen op het Leonardo Hotel Rembrandtpark in Amsterdam
  • Rooftopsjoelen op het Leonardo Hotel Rembrandtpark in Amsterdam

Vanaf deze week kan er bij Floor17 op 85 meter hoogte XL gesjoelt worden, mét adembenemend uitzicht over heel Amsterdam. Het hotel, dat tot voor kort nog Ramada Apollo Hotel heette, is recentelijk een rebranding ondergaan en omgedoopt tot Leonardo Hotel Rembrandtpark. New Name, New Game dacht het hotel en introduceert dus XL Rooftopsjoelen op het dakterras van Floor17 waar vorig jaar nog het Winter Curling plaatsvond. De XL Rooftopsjoel-parcours staan tot 31 januari op het dakterras van Floor17.

In januari gaan ze zelfs ’s werelds eerste kampioenschappen XL Rooftopsjoelen organiseren. Verder in het artikeltje lees je hoe je daarvoor kunt inschrijven. Inspelen op deze rooftopsjoelen kampioenschappen is niet zo moeilijk, sjoelbak in je zaak en deelnemers de mogelijkheid bieden om te oefenen, onder het genot van een drankje!

Leonardo meets Rembrandt

Met het thema van dit jaar ‘Leonardo meets Rembrandt’ wordt er gespeeld met zowel de rebranding als met de ligging van het nieuwe Leonardo Hotel Rembrandtpark pal naast dit park. De befaamde werken van Da Vinci zijn met een creatieve twist terug te vinden op de XL sjoelbakken. Floor17 haalt de sjoelstenen uit het vet om deze winter op verschillende XL sjoelbakken te oefenen en kampioenschappen te houden. Met hun vernieuwde versie van dit Oud Hollandse-spel wil Leonardo Hotel Rembrandtpark het sjoelen deze winter weer op de kaart zetten.

Rooftopsjoelen bij Floor17

De XL Rooftopsjoel-parcours zijn doordeweeks van 12:00 tot 17:00 en in het weekend van 12:00 tot 22:00 geopend. Voor € 15,- per persoon, kan er een uur gesjoeld worden en dit is inclusief een € 10,- tegoedbon voor eten en drinken bij Floor17. De sjoelstenen en een speluitleg met scorekaarten zijn bij de sky bar van Floor17 verkrijgbaar. Reserveren kan via www.floor17.nl/sjoelen en een reservering maken voor groepen groter dan 10 personen kan via sjoelen@floor17.nl  of 020 207 0000. Voor (bedrijfs)evenementen is het XL Rooftopsjoelen doordeweeks van 17:00 tot 22:00 toegankelijk.

’s Werelds eerste Kampioenschappen XL Rooftopsjoelen

Tijdens de competitieweekenden op 18/19 en 25/26 januari tussen 14:00 en 17:00 kan men deelnemen aan de kampioenschappen XL Rooftopsjoelen. Inschrijven hiervoor kan via sjoelen@floor17.nl  met vermelding van: naam, telefoonnummer en het aantal deelnemers.

Website: Floor17 en Leonardo Hotel Rembrandtpark

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.