FG Aruba Trip | François Geurds stippelt reis uit langs zijn favoriete plekken op Aruba

29-12-2017

  • FG Aruba Trips
  • FG Aruba Trips

Nieuw op de reismarkt: FG Aruba Trip. Gelanceerd door François Geurds, de meesterkok die van alle markten thuis is, van haute cuisine tot street food. Net zo veelzijdig als het eiland waar zijn roots liggen: Aruba. Op Aruba beleef je een gastronomisch hoogtepunt bij Urvin Croes, je kunt er de lekkerste oestersoep eten in de vele foodtrucks die dit One Happy Island rijk is. In opdracht van Aruba Tourism Authority (ATA) stippelde hij een reis uit langs zijn favoriete plekken op zijn favoriete vakantie-eiland. FG Aruba Trip bevat exclusieve tips voor een exclusieve reis.

FG Aruba Trip

François Geurds heeft smaak, veel smaak. Als enige chef in Nederland beschikt hij over drie door Michelin bekroonde restaurants: FG Restaurant**, FG Food Labs* en FG Bistro (Bib Gourmand) in Rotterdam. Als enige chef in Nederland beschikt hij over een eigen smaaklaboratorium. François Geurds heeft daarnaast onlangs FG Okonomiyaki Bar geopend. Tijdens de FG Aruba Trip beleef je zijn culinaire adresjes, hij wijst je ook op de mooiste stranden, de kracht van aloë vera, de meeste luxe salons voor een ontspannen massage en de belangrijkste bezienswaardigheden. FG Aruba Trip zit vol met praktische informatie en interessante weetjes. FG Aruba Trip is kortom een handige leidraad voor een onvergetelijke vakantie. Wie zijn smaak van Aruba eenmaal te pakken heeft, wil geheid weer terug.

De vakantieganger is volledig vrij zijn tips op te volgen, hij/zij mag er uiteraard ook een eigen draai aangeven. Wie boekt voor FG Aruba Trip is tot niets verplicht. FG Aruba Trip eindigt niet op de luchthaven. Tijdens een afsluitend ALL-IN achtgangenmenu in FG Restaurant kan er nog volop worden nagenoten. FG Aruba Trip biedt diverse overnachtingsmogelijkheden, en is gebaseerd op 9 dagen, te boeken via SilkTravel.

Website: Silktravel

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.