Fedde Le Grand en MESAMIS |Spotlight op alcoholvrij genieten

28-6-2024

  • DJ Fedde Le Grand and MESAMIS turn the spotlight on alcohol-free delightsDJ Fedde Le Grand and MESAMIS turn the spotlight on alcohol-free delights
  • GINAMISGINAMIS

MESAMIS, maker van de Amsterdamse alcoholvrije spirits GINAMIS en RUMAMIS, kondigt met trots een partnership aan met de internationaal gerenommeerde dj Fedde Le Grand. De samenwerking focust op het creëren van aandacht voor alcoholvrij genieten in een uitgaansleven waar een gezonde lifestyle en goede smaak hand in hand gaan. De partijen bundelen hun creatieve krachten om activiteiten te organiseren waar die missie de volle spotlight krijgt.

Leestijd: 2 minuten

Alcoholvrij genieten

“We zijn heel blij om samen met Fedde Le Grand de alcoholvrije grenzen te verleggen”, licht Jaap van de Weg, oprichter van MESAMIS, toe. “Zijn passie voor gezond genieten, creativiteit en liefde voor vakmanschap maken hem de perfecte partner voor onze missie om alcoholvrij genieten verder onder de aandacht te brengen. Samen creëren we een pad voor de snel groeiende groep drinkers die bewust kiest voor smaak en kwaliteit.”

Merken GINAMIS en RUMAMIS laten je ook alcoholvrij genieten

De merken GINAMIS en RUMANIS worden ambachtelijk gedistilleerd in Amsterdam, hebben als missie om een revolutie teweeg te brengen in ‘drinken’. Volgens de makers moet dit namelijk niet meer over alcohol gaan maar over smaak. Ze willen bewijzen dat je ook zonder alcohol karaktervolle, hoogwaardige spirits kunt maken voor topkwaliteit cocktails. De nationale en internationale prijzen die zij inmiddels in de wacht hebben gesleept, en de aanbevelingen van bartenders van high-end cocktailbars zoals LuminAir, Fitz’s Bar en Flying Dutchmen Cocktails, onderschrijven dat de overtuiging groeit dat dat ook absoluut kan.

Fedde Le Grand, een icoon in de wereld van elektronische muziek, brengt daarnaast zijn invloedrijke stem mee in deze samenwerking. Hij begrijpt als geen ander de uitdagingen van de muziekindustrie en het belang van een gezonde levensstijl – voor zowel lichaam als geest en voor zowel artiesten als fans.

GINAMIS en RUMAMIS – Hollandse en ambachtelijke producten – verdienen absoluut de spotlight”, zegt Fedde Le Grand. “Je kunt er heerlijke alcoholvrije cocktails mee maken, zowel in de club als thuis. Perfect voor mijn uitdagende schema, zodat ik bewust en lekker kan genieten tijdens het reizen en mijn optredens. We gaan iedereen net zo enthousiast maken als ik zelf ben!”

Tijdens ADE (Amsterdam Dance Event, 16 t/m 20 oktober 2024) zal een eerste samenwerking plaatsvinden.

Website: MESAMIS

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.