FEBO kantine | Win een FEBO-automatiek in jouw voetbalkantine

4-5-2017

  • #FEBOKANTINE
  • #FEBOKANTINE
  • #FEBOKANTINE

FEBO zoekt het meest fanatieke voetbalteam van Nederland. Het voetbalseizoen is bijna ten einde maar FEBO bereid zich alvast voor op alle derde helften van het komende seizoen. Als voetbalteam kun je tot 27 mei 2017 kans maken op een echte FEBO vestiging in je eigen voetbalkantine. Iedereen, vanaf 12 jaar, mag meedoen aan de wedstrijd, die via Instagram verloopt. Bekijk de video aan het eind van het artikel. 

FEBO kantine

Een heuse FEBO automatiek met dagverse en verantwoord gemaakte kroketten – in je eigen voetbalkantine! Daarvoor hoef je alleen maar tijd te steken in een originele video over hoe blij jullie zouden zijn met zo’n automatiek. Plaats deze op Instagram met de hashtag #FEBOKANTINE. Een idee van Natwerk.

“Snacks in de voetbalkantine zijn niet meer weg te denken. En met meer dan 1.2 miljoen amateurvoetballers en ruim 2.500 clubs in ons land gaan er veel van over de toonbank. Als je dan voor een snack kiest, vinden wij het belangrijk dat deze verantwoord is gemaakt, met eerlijke, duurzame ingrediënten”, aldus directeur Dennis de Borst. “Onze kroketten worden iedere ochtend op ambachtelijke wijze vers bereid, met echte roomboter, slagroom en vers getrokken bouillon, zoals mijn grootvader dat, als banketbakker, in de beginjaren van FEBO al deed. Bovendien komt al ons vlees al meer dan 45 jaar bij dezelfde boeren uit omgeving Amsterdam of De Achterhoek vandaan. Veel mensen weten dat niet.”

Een andere briljante actie van FEBO en Natwerk, het vieren van de 70ste verjaardag van FEBO

Website: FEBO

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.