FEBO is jarig en deelt kroketten uit

15-9-2016

  • Drijf In
  • Drijf In
  • Drijf In

FEBO is jarig en bij een verjaardag hoort een traktatie, daarom deelt de FEBO vandaag 75.000 kroketten uit. Omdat FEBO haar snacks voor iedereen bereikbaar wil maken hebben ze ook een tijdelijke locatie geopend op de Prinsengracht. Zowel op de Drijf In als op de verschillende vestigingen van het bedrijf kan iedereen vandaag een feestkroket halen.

FEBO Drijf In

De opening van de drijvende automatiek is ter ere van de 75e verjaardag van de FEBO. Snacks moeten voor iedereen bereikbaar zijn, dus ook op het water. Dennis de Borst, directeur FEBO: “met de FEBO Drijf In zijn onze producten voor (bijna) iedereen bereikbaar. Nu nog in de lucht.”

Skydivers en parachutespringers moeten nog even geduld hebben. Dit geldt niet voor de inmiddels honderden mensen die een een dagverse gratis feestkroket uit de muur van de Drijf In getrokken hebben. Ook zin in een kroket? De Drijf In ligt nog de hele dag op de Prinsengracht, ter hoogte van nummer 307 waar de boot of waterfiets makkelijk aan te leggen is.

Bekijk deze video om te zien hoe de Drijf In ontvangen wordt!

Website: FEBO

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.