Eigenzinnige ‘storytelling’ video voor BUNK hotels | ‘Another hotel’

13-9-2019

  • BUNK Hotels in Utrecht en Amsterdam
  • BUNK Hotel Utrecht - credits Wouter van der Sar
  • BUNK Hotel Utrecht - credits Wouter van der Sar
  • flexwerken bij het BUNK Hotel in Utrecht - credits Michiel Ton

Mocht je het nieuws gemist hebben: BUNK Hotels heeft sinds kort de deuren van de eerste vestiging geopend, hartje Utrecht in een verbouwde kerk. Binnenkort gaat BUNK Amsterdam open, ook in een voormalig huis van God.

Wij schreven al eerder over dit bijzondere hotel in de Westerkerk in Utrecht, en met de aankondiging van BUNK Amsterdam hebben ze een bijzondere promotie video gemaakt voor het concept. Een dikke knipoog naar Wes Anderson’s Grand Budapest Hotel, zo zou je dit artistieke staaltje cinematografie van BUNK best kunnen noemen. En tevens een ode aan de paradijsvogel die in ieder schuilt, iedereen heeft tenslotte zijn eigen originele verhaal. BUNK laat deze verhalen samen komen.

Storytelling rondom BUNK hotels

Jean-Pierre probeert te duiken in zijn pap. George maakt zich op voor een groots optreden. Julia werkt aan haar meesterwerk over Tasmaanse gevangenistatoeages. En wie is dat eigenaardige kattenvrouwtje? Ontdek het in Another Hotel Promo Video van BUNK, het meest eigenwijze hotel van Nederland. Of was het nou een hostel?

BUNK: 2 kerken, 200 kamers en 20.000 verhalen

Het BUNK-concept is een vervaging tussen de termen hotel en hostel. Of het nu een hotel is met hostelprijzen of een hostel met de luxe van een hotel, dat kom je zelf maar ontdekken. Het is in ieder geval design, kunst, cultuur en luxe voor iedereen. En liefde. Want liefde zit hem altijd in de details en BUNK is gek op details. Die zorgen voor de verwondering en nodigen uit om op ontdekkingstocht te gaan binnen de voormalige kerk om nog meer grapjes en kleine pareltjes te ontdekken en de verwondering te laten sprankelen. Zo wordt BUNK onderdeel van het verhaal. Daar weten Jean-Pierre, George en Julia alles van. En wij nu ook via hun storytelling video, Another hotel.

Website: BUNK Hotels

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.