Down Town Gourmet Market | Food market in Eindhoven

16-5-2017

Afgelopen Koningsdag was ik in Eindhoven en vlak van tevoren kreeg ik een mailtje met een tip over een recent geopende food market in Eindhoven: Down Town Gourmet Market. Alhoewel we al een reservering hadden staan, zijn we toch even over deze nieuwe en relaxte markt gewandeld. Druk dat het er was aan het eind van de middag, iedereen zat duidelijk te genieten!

Down Town Gourmet Market in Eindhoven

Je komt de Down Town Gourmet Market binnen via een buiten terras en rondom het terras binnen zijn er allemaal kleine mini restaurantjes en foodtrucks. Er is een centrale bar voor de drankjes zoals bij de meeste food markten. Het concept van een food market is hier overduidelijk, je kunt er onder andere genieten van koffie & sandwiches, Turkse specialiteiten, sushi, taco’s, hotdogs, Italiaanse lekkernijen, friet & groente, ijs (gemaakt met de Gelato ijsmachine), Indiaas streetfood, empeñadas, burgers & wings, vis, schaal en schelpdieren, vlees, Vietnamese gerechten, Afghaans streetfood, kaas, bitterballen, Indonesisch eten en Spaanse pintxos.

Down Town Gourmet Market | Deelnemende concepten

De lijst van deelnemende concepten tref je op de website van Down Town Gourmet Market. Volgens de website is het voor iedereen mogelijk om een plekje te krijgen op de Gourmet Market. Professionals, enthousiastelingen die graag koken, studenten, etc. Zolang het eten maar lekker en goed is! Er is plek voor zowel eat-in restaurants als kraampjes waar je ingrediënten uitkiest om thuis je maaltijd klaar te maken. Down Town Gourmet Market is zes dagen per week van twaalf tot twaalf open. Je kunt er alleen pinnen of met een creditcard betalen. Gezellig om met vrienden af te spreken!

Wil jij meer weten over food hallen in Nederland? Bekijk dan het brancheboekje ‘De foodhal in beeld’ van onze collega van Van Spronsen & Partners horeca-advies, Bram Kosterink. ^Marjolein

Website: Down Town Gourmet Market

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.