Live ‘ice cooking’ met de Gelato Machine

4-2-2016

De Gelato machine is een alles in één ijsmachine. Zowel geschikt voor het bereiden, als voor het bewaren en presenteren van verse Gelato.

De Gelato Machine bespaart de ijsmakers veel handelingen en investeringen. Waar je voorheen nog een aparte bereidingskeuken, ijsbereidingsmachine, vriesinstallatie en koelvitrine nodig had, kun je nu uit de voeten met slechts één apparaat. De ijsmachine wordt volledig digitaal gecontroleerd en voorgeprogrammeerd waardoor hij makkelijk te gebruiken is.

IJs maken in slechts 15 minuten

Geschikt voor het bereiden, bewaren en presenteren van Gelato, frozen yoghurt en sorbetijs. De Gelato Machine maakt in circa 15 minuten 2,5 kilo van één de van bovenstaande ijssoorten. Wanneer het ijs is bereid schakelt de machine automatisch over op de ‘bewaarstand’. Optioneel is de Gelato machine te combineren met de Movuz IceMobil voorzien van een plaat (IceTeppanyaki) van -30 graden celcius. Dit maakt het mogelijk om a la minute ijs te ‘wokken’.

Theo Clevers – SVH Meesterijsbereider, werkt ook met de Gelato Machine

Ook SVH Meesterijsbereider Theo Clevers heeft de Gelato Machine in gebruik. Horecatrends vroeg hem waarom deze machine zo geschikt is voor zijn ijssalons; “Ook in de ijswereld staat beleving steeds meer centraal. Gasten willen zien, ruiken en proeven hoe wij het ijs bereiden. De Gelato Machine geeft ons de kans ijs te bereiden op recepties en bedrijfsfeesten. Het is een toevoeging op de traditionele ijscokar. Live-cooking, maar dan met ijs.”

Website: Gelato Machine

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.