Deliveroo opent pop-up restaurant

18-4-2016

  • Deliveroo pop-up
  • Deliveroo pop-up
  • Deliveroo pop-up
  • Deliveroo pop-up

Zaterdag 16 april werd in Amsterdam het pop-up restaurant van Deliveroo geopend. Deliveroo is hiermee de eerste delivery service welke een pop-up restaurant in Nederland opent. Een week lang presenteert de bezorgservice de grootste menukaart van Nederland in de Kalverstraat. Amsterdams favoriete restaurants als The Butcher, Café George, Fifteen en Anne & Max serveren hun gerechten onder één dak in de drukste winkelstraat van de Lage Landen.

Deliveroo pop-up restaurant

Amsterdam gaat uit eten bij Deliveroo. Voor even. In het unieke, tijdelijke restaurant aan de Kalverstraat dat vanaf zaterdag 11.00 uur haar deuren opende, kan winkelend publiek culinair op krachten komen. Hongerige gasten bestellen een week lang gerechten van een menu waarop lokale, favoriete restaurants en hotspots de krachten bundelen. Of het nu een healthy snack van SNCKBR, frozen yoghurt van de Yoghurt Barn of een burrito van Salsa Shop is; aan gedekte tafels bedient Deliveroo de gasten op hun wenken met het grootste menu van Nederland.

Deliveroo

Deliveroo, in 2013 ontstaan uit frustratie over bezorgd eten, zet de kwaliteit van zowel de gerechten als de bezorging centraal. De van oorsprong Engelse bezorgservice, in Nederland naast Amsterdam nu ook in Utrecht, Den Haag en Haarlem en bezorgt eten van lokale restaurants aan huis, op kantoor of zelfs in het park. Deze hele week nog kan iedereen de kwalitatieve service ervaren. Of het nou een ontbijt, lunch of een vroeg diner is; in gemiddeld 32 minuten serveert Deliveroo aan perfect gedekte tafels in het centrum van Amsterdam. Naast heerlijke gerechten, zijn er in het pop-up restaurant ook prijzen te winnen met de Roolette of kan het winkelend publiek even opladen in de Roolax zone.

Deliveroo’s pop-up restaurant is er nog t/m zaterdag 23 april dagelijks van 11:00 – 19:00 uur geopend!

Website: Deliveroo

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.