De Nederlanden (*) start bezorgen met SRV – Sterrenchef Rijdt Voor – wagen

15-1-2021

  • De SRV - Sterrenchef Rijdt Voor - wagen van restaurant De Nederlanden

2020 was het jaar van het tonen van ondernemerschap, begin 2021 vraagt ook veel creativiteit en flexibiliteit. De Nederlanden heeft al diverse succesvolle projecten gedraaid, bijvoorbeeld in samenwerking met Landwaart Culinair en Lindenhoff Baambrugge. Zij kijken vooruit, blijven positief en hebben we een top idee: vanaf 23 januari komt De Nederlanden naar je toe met een SRV – Sterrenchef Rijdt Voor – wagen.

Gaaf idee en wat jammer dat de wagen niet richting Leiden kan! Maar geweldig voor de omliggende gemeenten van Vreeland. We hebben recent al een `Winkel op Wielen’ een soort WOW-bus gespot die in de omgeving van Amsterdam rijdt. Wij zijn benieuwd of en hoe deze ontwikkelingen blijven nadat we allemaal zijn gevaccineerd. Voorlopig zijn we een beetje jaloers in Leiden, wat je kunt kopen uit de wagen van chef Wilco Berends, klinkt heerlijk!

De SRV – Sterrenchef Rijdt Voor – wagen van De Nederlanden

Vanaf 23 januari 2021 komt De Nederlanden naar je toe! Zij hebben de SRV wagen nieuw leven ingeblazen en rijden rondt met de meest luxe versie die je kunt bedenken. Vanuit deze wagen verkopen ze gerechten van chef  Wilco Berends die zo goed als klaar zijn maar ook de mooiste ingrediënten, lekkerste wijnen (ook non-alcoholische dranken). Kortom alles wat je kunt bedenken bij een luxe restaurant. Wil jij dat de SRV wagen ook door jouw straat rijdt? Meld je dan aan en kijk op het rijschema op hun homepage. Ze stoppen met plezier voor jouw deur. Nieuwsgierig naar wat er verkocht wordt in de SRV-wagen? Kijk op de website voor het totale assortiment, ze verkopen o.a. Coquille met citrus, soja, kletskoppen van sesam / Ravioli van kreeft en bouillabaisse / Tournedos met Bordelaise saus / Magnum van Irish Coffee Mousse maar nog veel meer ook losse, luxe producten. De wagen rijdt routes (kijk op hun website) in de omliggende gemeenten van Vreeland dit aangezien de wagen maar 25 km per uur rijdt en niet op de snelweg mag rijden.

 

Website: Restaurant De Nederlanden

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.