De GiG Hard Seltzer

17-8-2020

  • GIG Hard Seltzer
  • GIG Hard Seltzer
  • Max en Bob Ponsen de initiatiefnemers van GIG Hard Seltzer

Recent lanceerde GiG Nederlands nieuwste Hard Seltzer. Een initiatief van broers Max (24) en Bob (26) Ponsen uit Amsterdam. GiG is een verfrissende, sprankelende Seltzer water met een vleugje fruit, met slechts 30 kcal per 100ml en 5% alcohol. GiG staat voor vrijheid van expressie en laat dat zien in alle facetten van het merk. Iedereen heeft wel eens een ‘GiG’, een optreden, een videopresentatie, een opvoering, of gewoon een gekke act in het dagelijks leven. GiG is er voor iedereen die wil genieten van een drankje zonder zich te druk hoeven te maken over teveel suikers of kunstmatige smaakstoffen.

Er komen steeds meer Hard Seltzer drankjes op de markt. Recent schreef onze collega Leonie van Spronsen hier nog een blog over waarin zij zich afvraagt of Hard Seltzer hier net zo populair gaat worden als in Amerika.

 

Over de Hard Seltzer-trend

De Hard Seltzer-trend is overgevlogen van Amerika naar Nederland. Afgelopen jaar nam de vraag vanuit Amerikaanse jongeren naar bier af terwijl de vraag naar de Hard Seltzer verdriedubbelde. De markt maakte in de VS een groei door van 570% met herhaalaankopen van 40-60%. In Nederland doet het drankje dit jaar haar intrede.

GiG Hard Seltzer

GiG is het perfecte drankje voor get-togethers; een bbq, op huisfeestjes, tijdens een boat ride, op een festival, het terras, in de kroeg, in de tuin, de mogelijkheden zijn eindeloos. GiG is verkrijgbaar in drie smaken; Grapefruit Melody, Lime Rhythm en Berry Beat. GiG komt in een speciale ‘sleek can’ van 330ml.

WHAT’S YOUR GiG?

Omdat iedereen wel een GiG heeft, draait het merk een campagne om de consument uit te dagen om zijn of haar GiG te delen via social media. Een GiG, ofwel een (non-)-talent, hetgeen wat iemand kan, zonder daar jaren voor op les te hebben gezeten. Hierdoor creëert het merk een podium voor iedereen en wordt er een mate van saamhorigheid gecreëerd. Verschillende influencers hebben hun (non-)talenten al laten zien op instagram en deze movement zet GiG voort.

GiG is verkrijgbaar in verschillende horecazaken, slijterijen en via hun website.

Website: GiG Hard Seltzer

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.