Conservatorium Hotel | Kerst adventskalender

2-12-2016

  • Christmas advent calendar from the Conservatorium Hotel.

Het Conservatorium Hotel in Amsterdam creëert een speciale kerstsfeer in en rondom het hotel dit jaar. Het hotel heeft een adventskalender op hun website en op 9 december zal de officiële ‘Tree Lighting’ ceremonie worden gehouden in de lobby. De kerstboom wordt in samenwerking met juwelenmerk Buccellati opgetogen en zal worden onthuld met een optreden van de Nederlandse National Opera & Ballet.

Kerst adventskalender

Het Conservatorium Hotel, lid van ‘the Leading Hotels of the World, geeft 24 prijzen weg, één voor elke dag van de advent. Het is makkelijk deelnemen, gewoon het juiste antwoord op het Nederlandse element geven dat verborgen zit achter de 24 venstertjes, elke dag weer. Als je hen volgt op Instagram, krijg je daarop elke dag aanwijzingen. Iedereen kan meedoen en maakt elke dag kans op prijzen. Je kunt dus elke dag een venstertje openen en kans maken om de hoofdprijs te winnen op 24 december. De hoofdprijs is een luxe verblijf in een suite in het Conservatorium Hotel inclusief ontbijt, diner in de Brasserie en gin-tonics in Tunes Bar. De kerst adventkalender is hier bereikbaar.

De manier om Kerstmis te vieren

Met een officiële ‘Tree Lighting’ Ceremonie, een speciaal versierde kerstboom en een optreden van de Nederlandse National Opera & Ballet, laat het Conservatorium Hotel ons zien hoe je de meest feestelijke maand van het jaar moet vieren.  We hebben al eerder geschreven over de Tree Lighting Ceremonie en daarin vooral aangeraden om er een echt feestje van te maken, en dat doet het Conservatorium Hotel op een on-Nederlandse manier. Ze weten ook dat december de maand is van het geven, als je bij hun dus een cadeaubon koopt tussen de 19 en 24 december, krijg je een speciaal geschenk voor jezelf. Hun Give and Get’ voor Kerstmis.

Voor meer inspiratie rond Kerstmis, type kerstmis in de zoek sectie.

Website: Conservatorium Hotel

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.