Tree Lighting Party door The Pierre New York

5-12-2014

  • Tree Light Party

Afgelopen weekend zag ik toevallig een retweet van hotel The Pierre New York dat zijn volgers uitnodigde voor The Pierre’s Holiday Tree Lighting Party. The Pierre New York, maakt er een feest van met een gratis cocktail als de gast speelgoed meeneemt voor een goed doel!

Recent hebben wij een artikeltje geschreven over de kerstbomen van het Claridge hotel in London, dat al een aantal jaren grote ontwerpers de kerstdecoratie laat verzorgen. Ook zij organiseren altijd een Tree Lighting Party, net zoals de grote warenhuizen in Londen, New York en sinds een paar jaar ook de Bijenkorf in Nederland hun ‘etalage lighting party’ vieren.

Tree Lighting Party combineren met een goed doel

The Pierre New York Hotel probeert zijn gasten te verleiden om voor een goed doel, door iets van speelgoed mee te nemen. In Amerika zijn er ook feesten waarop kerstbomen die opgetuigd zijn door beroemdheden worden geveild voor een goed doel. Leuk idee om een soortgelijke veiling op te zetten met lokale beroemdheden!

^Marjolein van Spronsen

Bron: The Pierre New York

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.