Samenwerken rond de kerstboom

7-11-2014

Inspiratie voor het versieren van de kerstboom. Het Claridge hotel in Londen heeft vorig jaar de beroemde ontwerpers Dolce & Gabbana hun kerstboom laten optuigen.

6 december gaan we weer massaal de kerstboom optuigen

Nog een kleine maand en dan staat de kerstboom weer in veel huiskamers. De dag na Sinterklaasavond is voor veel gezinnen het moment om de kerstboom op te tuigen. Ook in de horeca wordt dan kerstversiering verwacht. Het idee van het Claridge hotel is een prachtig voorbeeld van samenwerken. Het hotel heeft in het verleden de kerstboom al laten decoreren door McQueens, Lanvin (Alber Elbaz) en Dior (John Galliano). Het effect; veel artikelen in high fashion tijdschriften en veel online hits.

Lokale samenwerking zoeken

Om uw restaurant of hotel onder ogen van potentiele gasten te krijgen, is het belangrijk om de lokale pers te bereiken en dat foto’s en eventuele video’s van uw ‘kerstboom’ via sociale media worden verspreid. Samenwerken met ontwerpers of andere beroemdheden uit uw eigen stad kan er in ieder geval voor zorgen dat de potentiele gasten van uw restaurant en hotel de naam van uw bedrijf regelmatig langs zien komen. Ook voor de ‘versierder’ is het natuurlijk positief als zijn of haar naam terugkomt in de pers.

 Feestje van maken als de lichtjes aan gaan!

Natuurlijk moet er aandacht besteed worden aan het feit dat de lichtjes in zo’n speciale boom aangaan. Onder genot van bubbels, eggnog of een wintercocktail kunt u de boom onthullen. Samen met uw personeel, de versierders, lokale pers en lokale foodbloggers. Wil je meer inspiratie voor kerstmis bekijken, dat kan hier.

Website: www.claridges.co.uk

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.