Conservatorium hotel Amsterdam | VIP Airport Service

4-6-2018

  • VIP Airport Service Conservatorium hotelVIP Airport Service Conservatorium hotel
  • VIP Airport Service Conservatorium hotelVIP Airport Service Conservatorium hotel
  • VIP Airport Service Conservatorium hotelVIP Airport Service Conservatorium hotel
  • VIP Airport Service Conservatorium hotelVIP Airport Service Conservatorium hotel

Het Conservatorium hotel in Amsterdam biedt VIP Airport Service als je een minimale verblijfsduur van twee nachten boekt in een van hun Signature Suites, de Concerto Two Bedroom Suite, de I love Amsterdam Suite of de Penthouse Suite. Arriveren in stijl: je wordt opgehaald door een luxeauto direct bij het vliegtuig en deze brengt je rechtstreeks naar het VIP-centrum. De service zorgt ervoor dat alle praktische aspecten van je aankomst worden geregeld terwijl je ondertussen rustig met je gezelschap kunt ontspannen. In dit artikel nog enkele voorbeelden van het creëren van enthousiasme bij aankomst of vertrek voor uw gasten!

VIP Airport Service | Het creëren van een bijzondere aankomst or vertrekervaring

In mei schreven we een artikel over The Private Suite, de eerste privéterminal in de VS die gasten van geselecteerde Four Seasons-hotels en -resorts de exclusieve gelegenheid biedt om snel en comfortabel hun reis te beginnen op de luchthaven van Los Angeles. Vorig jaar schreven we ook een artikel over het ‘Departure Beach‘ op Barbados of Virgin Holidays, een lounge op het strand. Hier kun je inchecken voor je vlucht, je laatste duik nemen in de zee, eten en drinken en douchen voordat je naar de douane gaat. Net zoals de VIP Airport Service van het Conservatorium hotel, initiatieven om reizen voor je gasten een stuk ontspannender te maken. Het blijft natuurlijk de vraag of een gast wil betalen voor deze extra service, maar dit soort services kunnen inspirerend zijn voor hotels in de buurt van luchthavens.

Zelfs als uw hotel niet in de buurt van een luchthaven ligt, kan dit artikel ook inspirerend zijn, probeer een bijzondere aankomst of vertrekervaring te creëren! Dit kan lang van tevoren door bijvoorbeeld een verhalenbundel te sturen over hetgeen er in de omgeving van het hotel te doen is. Maar ook simpel door gasten te waarschuwen voor dagelijkse files en eventuele alternatieve routes, dat scheelt al een hoop irritatie bij de gast voordat hij of zij aankomt. Bij sommige hotels geven ze je een flesje water mee voor in de auto, doe daar een stukje fruit of een zakje lokale snoepjes bij en de gast blijft onderweg aan je denken! Allemaal kleine, gastvrije gebaren!

Website: Conservatorium hotel Amsterdam

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.