Cocktailbar The Aviary | Grant Achatz opent een tweede locatie in New York

13-3-2017

Grant Achatz, chef van Alinea en cocktailbar The Aviary in Chicago, heeft vorige week de opening  aangekondigd van een tweede locatie van zijn wereldberoemde Aviary cocktailbar in New York. De eerste locatie van The Aviary is in Chicago, in de buurt van Grant Achatz beroemde restaurant Alinea (*** Michelin). Er waren al lange tijd geruchten die nu dus zijn bevestigd, de cocktailbar zal deze zomer worden geopend in het Mandarin Oriental hotel in het Time Warner gebouw aan Columbus Circle. Nog een reden voor foodies en cocktail liefhebbers om naar New York te gaan.

Cocktailbar The Aviary in New York

Cocktailbar The Aviary is, net zoals het eten in zijn restaurant Alinea, een game-changer voor de presentatie van cocktails. Grant Achatz opent samen met de bartender Micah Melton en zakenpartner Nick Kokonas, The Aviary New York in het Mandarin Oriental hotel op de 35e verdieping van het gebouw. Klinkt goed, nippen aan heerlijke cocktails en eten van Grant Achatz bites terwijl je geniet van het prachtige uitzicht over Central Park!

Cocktailbar The Aviary in Chicago

Aangezien het menu van The Aviary in New York nog niet bekend is, hierbij iets meer informatie over de vestiging in Chicago. Deze bar waar is gekozen voor een fine dining-achtige benadering van het serveren van cocktails, is geopend in 2011. De bartenders maken hun cocktails hier in een omheinde ‘cocktail keuken’ en worden benaderd als chef-koks. Een exclusieve 7-gangen cocktail en food tasting menu in deze ‘cocktail keuken’ kan oplopen tot $ 195 per persoon. Als je een foodie en cocktail liefhebber bent en naar Chicago gaat, kun je hier tickets kopen! Niet echt een cocktail liefhebber maar wel een foodie? Een diner bij restaurant Alinea van Grant Achatz is echt een bijzondere ervaring!

Bron: NY Eater

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.