Churned Creamery serveert ijs met een Franse twist

17-3-2016

  • gelatomachine.nl / churnedcreamery.com
  • gelatomachine.nl / churnedcreamery.com
  • gelatomachine.nl / churnedcreamery.com
  • gelatomachine.nl / churnedcreamery.com
  • gelatomachine.nl / churnedcreamery.com

Bij Churned Creamery werken ze met de BGItaly gelato machine om de versheid en het vakmanschap van het ijs te tonen. Daarnaast serveren ze ook ijs met een Franse twist: in croissants.

Churned Creamery

Anna Blackman, CEO en oprichter van Churned Creamery wilde premium kwaliteit, op traditionele manier gemaakt ijs terug op de markt brengen. In Tustin, in de omgeving van Los Angeles, Californië opende ze haar eerste Churned Creamery. In haar zaak werkt ze met de BGItaly GelatoMachine om de versheid en het vakmanschap van haar ijs te tonen. Anna gelooft sterk in 3 elementen die cruciaal zijn voor het creëren van ijs: de beste ingrediënten, de beste chef en de beste apparatuur.

De eerste twee elementen heeft ze verworven door cursussen te volgen op de meest prestigieuze Gelato school in de geboorteplaats van ijs en te leren over de best beschikbare ingrediënten bij de nummer één ijsleverancier in de wereld. Element nummer drie ontdekte ze tijdens het bijwonen van de Sigep exhibition, waar ze ontdekte dat er een moderne versie is van de traditionele vaten waarin ijs werd gedraaid. Door de BGItaly gelato machine kan zij voor de ogen van de klant, vers ijs draaien en opscheppen.

Op deze manier biedt Churned Creamery hun klanten de mogelijkheid om het proces van ijs maken te volgen en rechtstreeks uit het vat te proeven.

De Franse twist

De Franse twist kan ter inspiratie zijn voor andere ijssalons, je kunt er een croissant eten met een bolletje ijs en toppings. We hebben onlangs al een ijsje in een donut-ijshoorn gespot in Praag en in 2013 verkocht chocolaterie Pierre in Hillegom en Haarlem al een broodje ijs. De croissant kunnen we dus toevoegen aan de lijst van alternatieve ijshoorntjes.

Website: Churned Creamery

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.