Bucketlist Programma van IHCP | Nederlands hotelbedrijf maakt dromen personeel waar

16-2-2024

  • Bucket List Program by the hotels of the IHCP groupBucket List Program by the hotels of the IHCP group
  • Agata Szparaga gebruikte haar spaargeld voor een cursus nagelsstylenAgata Szparaga gebruikte haar spaargeld voor een cursus nagelsstylen

Het Nederlandse hotelmanagementbedrijf International Hotel Capital Partners (IHCP) stelt medewerkers in staat om hun goede voornemens voor het nieuwe jaar waar te maken, en dat op kosten van de zaak. Nadat het Bucketlist Programma vorig jaar is geïntroduceerd, is het dit jaar tijd voor de eerste uitbetalingen. Met uitleg en een voorbeeld!

Leestijd: 1 minuut

Zo werkt de Bucketlistspaarrekening bij IHCP

IHCP is een overkoepelende organisatie waaronder Moxy Amsterdam Airport, Renaissance Amsterdam Airport, Moxy The Hague, Residence Inn by Marriott The Hague en Mercure Amersfoort vallen. Met de bucketlistpaarrekening maken werknemers dromen waar of kopen zij iets wat ze altijd al wilden hebben. Nadat een medewerker zes maanden in dienst is, spaart het bedrijf maandelijks 25 euro, dat boven op het salaris apart wordt gezet. Het geld komt op een persoonlijke spaarrekening. Na 16 maanden in dienst te zijn geweest, heeft de medewerker 250 euro gespaard voor een bucketlistcadeau. We schreven over de start in onze ‘trends in het kort week 14‘ in 2023.

Annemarie van den Berg, Director of Sales, Marketing & Events van IHCP: ‘’Bij IHCP geloven we in een werkomgeving waarin het vervullen van persoonlijke dromen en goede voornemens net zo belangrijk is als professionele groei. Met onze unieke bucketlistspaarrekening gaan we dan ook verder dan alleen werk. We begrijpen dat gelukkige werknemers bijdragen aan een succesvol team en een uitstekende hotelbeleving voor onze gasten.”

Investeren in je medewerkers | Bucketlist Programma van IHCP

Agata Szparaga is één van de medewerkers die onlangs iets van haar bucketlist mocht afstrepen. Ze besteedde haar spaargeld aan een tweedaagse nagelcursus om haar passie voor nagels verder te ontwikkelen. ‘’Ik heb inspirerende dagen gehad bij het volgen van mijn cursus. Door dit initiatief krijgen mijn collega’s en ik de mogelijkheid om naast werk in onszelf te investeren, in iets wat we leuk vinden. Ik ben dan ook dankbaar dat ik dit van mijn bucketlist kan afstrepen. Ik kijk nu al uit naar mijn volgende tiende maand!’’

Website: IHCP

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.