Bowling- en Partycentrum Gouda | WK kijken tijdens een potje bowlen

25-6-2018

  • WK kijken tijdens een potje bowlenBowling Centrum Gouda

Bowling- en Partycentrum Gouda staat deze weken niet alleen in het teken van strikes en spares gooien, maar ook van het WK voetbal. Het bowlingcentrum heeft boven de bowlingbanen vier grote schermen hangen waar tijdens het wereldkampioenschap de wedstrijden op uitgezonden worden. Zo hoef je niets te missen van de wedstrijden!

WK kijken tijdens een potje bowlen

Ook al is Nederland er dit jaar niet bij, dat betekent niet dat voetballiefhebbers niet naar het WK voetbal kijken. De wedstrijden worden nog steeds ontzettend goed bekeken. Bij Bowling- en Partycentrum Gouda kwamen ze daarom op het idee om de wedstrijden op grote schermen uit te zenden terwijl je aan het bowlen bent. Zowel de wedstrijden in de groeps- als de knock out fase worden uitgezonden! Klik hier voor meer informatie!

Twee jaar geleden (toen Nederland er helaas ook niet bij was) schreven we nog een artikel over horecaondernemers die speciale EK-acties op de planning hadden. Net als toen is het Westergasterras in Amsterdam de plek om onze Zuiderburen aan te moedigen.

Website: Bowling Centrum Gouda

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.