BOTANICALS by Spector | Pop-up cocktailbar in Utrecht

26-3-2018

Cocktail liefhebbers opgelet! Tijdens het weekend van 13 t/m 15 april opent pop-up cocktailbar ‘BOTANICALS by Spector’ in hartje Utrecht. Dit is een initiatief van de makers van het nieuwe Utrechtse vermouth merk Spector. Alleen voor dit weekend, wordt het pand van JK24, gelegen aan het Janskerkhof, omgetoverd tot een ware botanische tuin. De mannen van Spector schenken het gehele weekend verrassende, spannende cocktails met kruiden & specerijen in de hoofdrol.

BOTANICALS by Spector

Vermouth wint de laatste jaren aan populariteit en doet het naast puur met ijs erg goed in zowel klassieke als eigentijdse cocktails. Spector draagt zijn steentje bij en tilt vermouth naar een nieuw niveau met meer dan 40 verschillende botanicals. Spector vormt daarmee het belangrijkste ingrediënt voor een weekend dat de smaakpapillen zal doen jubelen.

De pop-up cocktailbar is geopend in het weekend van 13 t/m 15 april. Vrijdag en zaterdag gaan de deuren van het eind van de middag tot middernacht open. Zondag wordt er een middag georganiseerd speciaal voor genodigden uit de Utrechtse Horeca. Alle informatie vindt je op de Facebook pagina van het evenement.

Spector Vermouth

Spector Vermouth is een aperitief drankje op basis van een aromatische Sauvignon Blanc uit de Loire en meer dan 40 verschillende botanicals, zoals kruiden, specerijen en bloemen. Spector Vermouth wordt gemaakt door 4 vrienden, samen Curiosity Kitchen vormend, uit Utrecht. Curiosity Kitchen kennen we onder andere van de oliebollen in andere smaken uit 2015.

Website: Spector

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.