Curiosity Kitchen geeft de oeroude oliebol nieuwe smaken

18-12-2015

Curiosity Kitchen heeft drie unieke varianten van de oliebol ontwikkeld, met hazelnootpasta, lemon curd en met in whisky gewelde rozijntjes en krokant uitgebakken bacon.

De oliebollen

Er worden op 31 december drie varianten op de oeroude oliebol gebakken. Oliebollen met hazelnootpasta, met lemon curd, met de in whisky gewelde rozijntjes en krokant uitgebakken bacon. Er is gezocht naar opvallende smaken die een goede textuur kunnen garanderen zodat de oliebollen warm en koud de juiste smeuïgheid hebben.

Curiosity kitchen oliebollen pick-up party

De drie vrienden, Dennis Favier, Joeri Hollink en Jeroen Advokaat gaan hun oliebollen varianten zelf bakken en maken van de verkoop een feestje! De vrienden beginnen ’s ochtends vroeg met bakken en hopen ruim 2.000 oliebollen te verkopen! Je kunt ze van tevoren bestellen, maar ze zorgen er ook voor dat je spontaan een aantal oliebollen kunt komen halen op het ophaalfeestje in café Pavlov in Gorinchem. Je moet dan niet teleurgesteld zijn als alle oliebollen dan al verkocht zijn! Tijdens het ophaalfeestje schenkt het café glühwein en is er muziek!

De plannen voor 2016

Officieel gaat Curiosity Kitchen in 2016 van start, dan gaan de drie vrienden nieuwe foodconcepten en –producten ontwikkelen. Dus met dit oliebollen initiatief beginnen ze 2016 dan ook op gepaste wijze! Dennis en Joery zijn beide food designers dus hebben ze veel plannen, onder andere voor een serie Kitchen Takeovers. Zoals Dennis Favier aan de telefoon vertelde; ze gaan hun hobby in praktijk brengen en hopen dat dit een beetje uit de hand gaat lopen. Wij wensen ze veel succes! ^Marjolein

Website: Curiosity Kitchen

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.