Binnenkort opent restaurant Wynwood in Eindhoven

28-5-2015

Sterrenchef Wouter van Laarhoven (voormalig chef van restaurant De Molen*) en Eveline Wu openen begin juli, restaurant Wynwood in Eindhoven. Het restaurant krijgt een mondiale uitstraling met eten en drinken op topniveau voor een aantrekkelijke prijs.

Het restaurant, vernoemd naar de kunst- en modewijk Wynwood in Miami, wordt gevestigd in de wijk Strijp-S, het creatieve, culturele en technologische hart van Eindhoven. De zaak is 650 m² met ruim 100 zitplaatsen.

Wouter van Laarhoven over zijn Wynwood

Wouter van Laarhoven start Wynwood samen met zakenpartner Eveline Wu, die eigenaar is van meerdere horecabedrijven. Van Laarhoven: “Wynwood is een sexy zaak met een internationaal gevoel en een mondiale uitstraling. Dat uit zich in lekker eten van hoge kwaliteit producten voor een heel aantrekkelijke prijs, perfecte service, eigentijdse stijlvolle inrichting en een internationale sfeer. We serveren een viergangenmenu voor rond de dertig euro waarin ingrediënten van topkwaliteit zijn verwerkt, gepresenteerd op luxe servies en met linnen servetten. De gast ervaart luxe in alle facetten, maar zonder de bijbehorende drempel. Wynwood bruist de hele dag, gasten kunnen overdag terecht voor hun (zakelijke) afspraak, een goede kop koffie met vers gemaakte patisserie, lunch, diner en in de bar voor een cocktail of glas wijn met barbites. Bij Wynwood kun je fantastisch eten en drinken voor dezelfde prijs als in een lunchroom of brasserie. Ondanks het hoge niveau streef ik met Wynwood geen Michelinster na.”

Bar en terras van Wynwood

Het restaurant is voorzien van een bargedeelte waar bartenders bijzondere cocktails en wijnen schenken en waar barbites worden geserveerd. De bar is ook ‘s avonds open voor gasten die alleen een drankje willen drinken. Buiten is een groot terras en naast Wynwood wordt een afgescheiden volledig zelfstandige take away gerealiseerd waar fish & chips in een hip jasje wordt verkocht.

We volgen de ontwikkelingen van het restaurant Wynwood al een tijdje via Facebook. De exacte openingsdatum zal ook via Facebook bekend worden gemaakt. Als de resultaten uit het verleden garant staan voor de toekomst dan heeft Eindhoven er gastronomisch een topper bij, ook zonder Michelinster! En wie weet serveert Wouter zijn notenbrood bij een kaasplankje!

Website: Wynwood

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.