Notenbrood op top niveau

9-3-2015

  • Notenbrood
  • Notenbrood
  • Notenbrood
  • Notenbrood

Notenbrood ontwikkelt door sterrenchef Wouter van Laarhoven en bakker Edwin Klaasen. Hun notenbrood is verkrijgbaar in diverse smaken en bevat ingrediënten zoals gedroogd fruit, honing en gekruide rogge.

Wouter van Laarhoven

Wouter van Laarhoven heeft jaren als chef-kok bij restaurant De Molen gewerkt en heeft nu zijn eigen bedrijf, ‘ByWouter’. Dit is een creatief en jong bedrijf dat unieke food-, wijn- en stylingprojecten en concepten realiseert. Wij schreven al eerder over zijn creatieve culinaire kunsten.

Edwin Klaasen

Edwin Klaasen, eigenaar van Desem En Zo, is voortdurend aan het experimenteren met zijn zuurdesembrood. Met deze desembroden veroveren hij en zijn team de harten van topkoks in Nederland en België. Hij heeft ook een boek over zijn passie geschreven ‘Ik bak geweldig, jij trouwens ook’.

Culinair Notenbrood

Wouter en Edwin hebben samen het notenbrood ontwikkeld. Brood dat is ontstaan uit de gezamenlijke droom van een bakker en sterrenchef dat moet geweldig smaken. Daarnaast staat hun individuele streven naar perfectie om (h)eerlijke ambachtelijke producten te ontwikkelen hiervoor garant. Wij kunnen niet wachten tot we het kunnen proeven ;-). ^Marjolein

Website: Notenbrood

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.