Beer Ripples | Een printje op je pintje

25-4-2018

Beer Ripples maakt het mogelijk om foto’s, logo’s en/of quotes op een biertje te printen. De machine past prima achter de bar en met één druk op de knop kun je met je creativiteit alle kanten op. In 2015 bracht hetzelfde bedrijf Ripples op de markt, een soortgelijke machine maar dan voor afbeeldingen en teksten op koffie.

Beer Ripples

Na het succes van Ripples in 2015 kon het ook niet anders dan dat er een machine op de markt zou komen voor bier. Het is immers één van de meest populaire drankjes ter wereld plus de schuimkraag biedt voldoende mogelijkheden om op te printen. Beer Ripples kan elke afbeelding of design op elk willekeurig biertje met schuimkraag printen. Het is zelfs mogelijk om ter plekke een afbeelding of bericht naar de machine te sturen om deze vervolgens uit te printen. Perfect voor gasten aan de bar die hun vrienden in de maling willen nemen.

Goedkoop is de machine niet. De kosten bedragen $ 3,000 plus een jaarlijks bedrag van $ 1,500 waarmee er zo’n 6,000 printjes gemaakt kunnen worden. Hierbij moet in het achterhoofd gehouden worden dat het naast een leuke gimmick in de kroeg ook prima als marketingtool gebruikt kan worden. Reken er maar op dat de printjes massaal gedeeld gaan worden op sociale media. Daarbij zullen de ‘printjes op pintjes’ het ook goed doen op bedrijfsevenementen.

Nederland

Momenteel is de machine alleen te bestellen in Amerika, Canada en Israël. Het is nog onbekend of Nederland binnenkort toegevoegd gaat worden aan dit rijtje. Via deze link kun je jezelf toevoegen aan de wachtlijst en wordt je op de hoogte gehouden.

Website: Beer Ripples

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.