Ripples koffieprinter

10-8-2015

Met de Ripples koffieprinter kun je afbeeldingen en tekst op melkschuim printen.

Ripples koffieprinter maakt latte art

Met de Ripples koffieprinter kunnen koffiezaken de band met hun gasten persoonlijker maken. Het is met de printer namelijk mogelijk om persoonlijke boodschappen op de koffie te printen zoals een felicitatie op je verjaardag.

Binnen 10 seconden

De machine kost zo’n € 915,- en combineert 3D print met een ink-jet systeem. De inkt is gemaakt van natuurlijk koffie-extract en zit in zogenaamde ‘Ripple Pods’. De afbeeldingen zijn uit de online bibliotheek van Ripple te halen of zelf te uploaden via een app. Eén afdruk duurt ongeveer 10 seconden.

Wifi

De Ripples koffieprinter heeft een wifi-connectiviteit en print automatisch op koffiekopjes van maximaal 17 cm hoog en 11 cm in diameter. Het printen van Latte Art was al eerder te zien in Taiwan, bij Lets Caffe. Die manier was gebaseerd op printen met cacao en was nog niet voor derden beschikbaar. Ripples zet bovendien veel meer in op het printen van pakkende boodschappen in plaats van alleen portretfoto’s.

Twitter @Horecatrends

Wauw, toffe persoonlijke prints op je koffie met dit apparaat. Erg benieuwd hoe dit de komende jaren ontwikkelt.. https://t.co/vfJA7FKxbb

Bron: http://coffeeripples.com

Website: http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3141099/Forget-hearts-print-FACE-latte-Coffee-machine-lets-create-intricate-foam-art-just-10-seconds.html

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.