Barco Escape: beleving in de bioscoop

18-8-2016

Nog een reden om een film in de bioscoop te gaan bekijken! Filmmakers en Bioscopen kwamen al met IMAX Screens, 3D films en virtual reality maar nu komt Barco Escape met een geheel nieuwe film beleving. Hiermee heb je niet de ‘normale’ bioscoopervaring van een enkel scherm maar wordt je als het ware het verhaal ingetrokken. Dit komt door de twee extra schermen die aan het hoofdscherm zitten in een hoek van rond de 140 graden, deze zorgen voor een panoramisch beeld.

De nieuwe Star Trek film bekijken in een Barco Escape bioscoop

Star Trek fans zijn de gelukkigen die als eerst Barco Escape kunnen ervaren in de bioscoop. Speciaal voor deze film is er extra beeldmateriaal gecreëerd, dit gaat om zo’n twintig minuten van de film. In de toekomst zullen er meer films komen die gedeeltelijk of volledig op Barco Escape formaat te zien zijn.

Deze nieuwe technologie is momenteel alleen nog maar te vinden in Euroscoop Tilburg en Maastricht. Ook in België kun je de film in de Barco Escape format zien in de Kinepolis in Antwerpen en Kortrijk.

Website: Barco Escape

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.