Virtual Reality Bioscoop trekt door Europa

7-12-2015

Update over de Virtual Reality Bioscoop waarover wij schreven in oktober. De tour door Nederland was razend snel uitverkocht en in januari en februari organiseert &samhoud media ook futuristische bioscopen in Berlijn, München, Zürich, Londen en Kopenhagen.

Business model voor Virtual Reality Bioscoop

Initiatiefnemer Jip Samhoud: “We zien dat onze bioscoop keer op keer uitverkoopt en merken dat er nu echt een markt is voor VR. We zien dat er een echt business model te maken is uit VR bioscopen. Alleen al in de eerste paar dagen dat we nu open zijn geweest hebben we meer dan 2500 bezoekers mogen ontvangen.”

Ook in Nederland wordt het succes voortgezet. Tijdens de kerst opent de bioscoop opnieuw voor een week in Amsterdam. Deze speciale kerst editie van de VR bioscoop vindt van 18 tot en met 23 december plaats aan de Passeerdersgracht 19a in Amsterdam. Tijden en tickets zijn te vinden op vrcinema.samhoud.com.

Dit schreven we in oktober over de eerste editie in Amsterdam.

Website: &samhoud media

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.